Huoletonna

Aamulla töihin kävellessäni tajusin, että olohan on onnellinen. Hups. Lienen saavuttanut seesteisen keskiraskauden. En ole aikoihin jaksanut stressata asioista itselleni tyypillisellä tavalla, kunhan meen. Hyvän mielen taustalla on vahvasti eilinen rakenneultra, jossa kaikki oli just niin kuin pitää. Toisekseen olemme aloittaneet alkeellisen kommunikoinnin pikkutypyn kanssa (me siis saadaan meidän prinsessa, joka oli puolisalaisella toivelistalla) ja tunnen selviä potkuja useita kertoja päivässä. Jotta mikäs tässä.

Töissä nauroimme tänään poikien kanssa kahteen otteeseen vedet silmissä ja maha kippurassa; mustahkoa huumoria työmme varjopuolista. Toivottavasti mukelo sai osansa hulvattomasta olosta.

Tein äsken ensimmäisen kestovaippatilauksen: tilasin kolmea eri mallia yhteensä viisi kappaletta. Kaikki aloittelijaystävällisiä taskuvaippoja, kaksi malleista vieläpä yhden koon, joiden pitäisi mennä piiitkään. Ostoskoriin kertyi näitä, näitä ja näitä. Syksyyn asti saavat vielä odottaa kaapissa, mutta hitot siitä. Mietin, että parempi tehdä hankintoja pikku hiljaa kuin kerätä itselleen loppupaniikkia.

Advertisement

5 thoughts on “Huoletonna

  1. Iiiiih, ihanaa. :) Onnea onnellisesta olosta ja kaikesta. Ja häh, mä en tiennytkään että Fuzzeja on nykyään myös yhden koon versioina. Tarttiskohan testata. Hmmmmmmmmm-mmmm.

  2. Hyviä vaippoja olet ostanut! Ehkä kommentoin tästä jo aikaisemminkin, mutta kommentoinpa nyt varmuuden vuoksi uudestaan, että todennäköisesti taskuvaipat eivät toimi vauvalla ihan ensimmäisinä viikkoina. Vastasyntyneen reidet ovat niin kaposet, ettei taskuvaippaa yksinkertaisesti saa reidestä riittävän pitäväksi. Sitten, kun reisimakkaroista alkaa vähän löytyä, alkavat taskutkin toimia. Joillakin ennemmin, joillakin myöhemmin, mutta todennäköisesti kuitenkin ennen kahden kuukauden ikää. Sitä ennen harsot tai nauhavaipat joko PUL-kuoren tai villahousujen kanssa ovat passelit, kun ne saa taiteltua juuri sopivaksi rimppakinttuisemmallekin vauvalle.

  3. Upeita uutisia! Onnea! Myös meille rakenneultra paljasti pikkutytön ja samantein työnimeksi vakiintui tuo samainen Typy :) Nautiskele hyvistä fiiliksistä!

  4. Nappi: Kiitos!

    elanor: Taitaakin olla aika uus juttu. Täältä et valitettavasti käyttäjäkokemuksia vielä hetkeen saa.

    Tiitu: Noi harsot, villahousut yms. tuntuu ainakin vielä liian vaikealta käsittää. Ehkä jaksan perehtyä jossain vaiheessa tai sit mennään ensimmäiset viikot kertiksillä.

    Allu: Kiitokset sullekin. Ja onnea takas!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s