Hupsansaa!

Käytin tämänviikkoisen Finnish Design Shopin kolmen päivän alen hyväkseni ja tilasin jo parin vuoden ajan haaveilemani kerrossängyn lastenhuoneeseen. Ehkä muutaman vuoden päästä tulevat molemmat kerrokset käyttöön :) Siihen asti Typy saa nukkua alasängyssä ja vauvalle luovutetaan Peti. Koska Peti ei mahdu meidän makkariin, tällä hetkellä vahvimpana suosikkina ensisängyksi on Vaavisänky, ei vähiten pienen koon sekä hankkimisen ja eroon pääsemisen helppouden takia.

Kerrossänkyratkaisuun vaikutti rajallisen tilan lisäksi vahvasti se, että Typy ei ole oikein koskaan oppinut nukahtamaan Petiin sen ollessa suurimmassa muodossaan. Liekö sänky liian leveä vai missä vika, siellä ei pysytä. Tullaan joka ilta kymmenen, parikymmentäkin kertaa pois kunnes aikuisten väsynyt pinna kiristyy liikaa ja Typy siirretään matkasänkyyn. Leveä Peti ja matkasänky samassa huoneessa vievät yhdessä muiden kalusteiden kanssa käytännössä kaiken leikkitilan lattialta.

Mitään takuitahan ei ole siitä, että hän uudessa sängyssään pysyisi yhtään sen paremmin. Kokeillaan ja toivotaan parasta. En laittaisi pahakseni mikäli Typyn nukahtamiskuviot olisivat selvät ennen vauvan tuloa.

Voi se uusi hyllykkökin olisi hieno ja kätevä. Voi tätä ihmisen materian himoa.

Kuva: Ava Room Oy

Advertisement

5 thoughts on “Hupsansaa!

  1. Hieno valinta – tuo kerrossänky on kerrassaan upea! Meidän kaksivuotias on edelleen pinnasängyssä, vaikka siitä sänkymallista tosin helposti ne laidatkin ottaisi pois. Ipana on todellinen ikiliikkuja öiseen(kin) aikaan, joten lattiallehan se sieltä varmaan tipahtaisi. No, jossain vaiheessa sitten : ) Toivottavasti teillä unikuviot paranee sängyn myötä – ainakin ihan törkeen hieno se on!

  2. No eikö olekin! Mietin, että jos olen kaksi vuotta katsellut sitä kyllästymättä, ihastellut sen pelkistettyä olemusta, niin eiköhän riitä harkinta-ajaksi. Ja oikeasti aikaisintaan nyt vasta pystyin tarpeen edes jollain tavalla perustelemaan.

    Meilläkin nukkuisi Typy varmasti vielä pinnasängyssä, jos olisi sellainen standardimittainen. Peti kun on vain metrin mittainen ”pinnasänkymoodissa”, niin eihän se enää ole pitkään aikaan riittänyt. Muutaman kerran on Typy ehtinyt isojen tyttöjen sängystä pudota: eihän siinä kuinkaan käy, mutta perin ikävä herätys kaikille.

  3. Vaavisänky on erittäin näppärä ”ensisänky” vauvalle. Voin suositella. Meidän kakkonen nukkui siinä hyvin niin yöllä kuin päivällä. Monesti vielä päiväuniaan niin, että isoveli melusi leikkeinensä vieressä ja uni maistui entistä paremmin:). Sänkyä liikuteltiin makuuhuoneen ja olkkarin välillä tilanteen mukaan.

  4. Kiva kuulla, että Vaavi toimii, sama viesti toistuu keskustelupalstoilla. Oon kyllä hirmu skeptinen, että ihan pienet ylipäänsä missään heille tarkoitetussa sängyssä nukkuisivat ;) Esikoisen kanssa kun jäi sellainen kokemus välistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s