Unia etsiessä

Kun aivoissa ei surraa, eikä kuitenkaan halua vielä mennä nukkumaan, tulee törmättyä monenlaiseen mukavaan netissä ja lehdissä. Silloin löytyy vaikkapa sänkyjä kaikenkokoisille. Me emme tarvitse uutta sängynrunkoa emmekä varsinkaan lasten kerrossänkyä. Laitanpa nyt kuitenkin esille, jos joku muu tarvitsee.

Ikean Mandal-runko näyttää kuvassa kivalta. Nuo koivuosat itse ehdottomasti maalaisin muunlaisiksi, mutta sehän nyt ei ihan mahdoton urakka olisi. Ennen kaikkea kaluste on käytännöllinen. Säilytyslaatikoihin mahtuisivat varmasti kaikki ylimääräiset peitot ja tyynyt jemmaan. Mikä parasta, kuvan perusteella vaikuttaa siltä, että sängyn ostaja vapautuu sängynalusimuroinnista kertaheitolla. Imuroinnissa kenties ärsyttävintä on kykkiä peppu pystyssä jahtaamassa pölyjä ahtaassa makuuhuoneessa, missä imurin vartta vastassa tuntuu selän takana olevan aina seinä. Kuinka ollakaan, sängyn alle pölyä kertyy kuitenkin kaikista eniten koko asunnossa.

Uuden, tyylikkään lastensängyn löysin sattumalta AVA Roomin sivuilta (verkkokaupan puolelta) etsiessäni sieltä päiväpeitettä työhuoneen sänkyyn. Sama sänky vilahti taas tänään Helenan blogissa, jota en lakkaa ihailemasta. Kannattaa seurailla yrityksen sivuja, lupaavat siellä, että kokonainen sänkymallisto on tulossa. Hinnatkin ovat varmasti hienot.

Uuden patjan kyllä tarvitsisimme: joka yö kiroan futonia, joka lyö kyljellään nukkuessa lonkat ja hartiat jumiin. Futon-patjamme on ihanan raikas ja hengittävä, mutta nyt on entistäkin vähemmän aikaa ja halua hakata sitä jatkuvasti. Patjamme ei ole rullattavaa sorttia eikä hakkaaminen tunnu johtavan tyydyttävään lopputulokseen. Vartalon tekemät montut pysyvät. Raskaana ollessa ja imettäessä futon on huonoista huonoin. Edellisestä sängystä siirryimme aikanaan pois, koska se ei sopinut Kullan selälle. Mitähän seuraavaksi?

Kuva: Ikea

Advertisement

4 thoughts on “Unia etsiessä

  1. Me ostimme tuon Mandalin, sen vanhalla varityksella (mustat laatikot) olevan kaytettyna ja vaikuttaa kylla aika kaytannolliselta kaikkine sailytyslaatikoineen. Liinavaatteille ja tyynyille minakin niita ajattelin hyvaksi piilotuspaikaksi. Omaa silmaani kylla miellyttaa tuo simppeli design ja myoskin se, ettei sinne sangyn alle tarvi pylly pystyssa koittaa imurilla sohia.

  2. Kappas! Juurikin kyseistä sänkyä käytiin jo tiirailemassa ja haetaan lavetti kotiin heti kun saadaan isompi auto lainaan.. Livenä vaikutti ihan kelpo sängyltä futon-patjan kaveriksi. Hyvä kuulla, että Ellillä toiminut käytännössäkin.

  3. Päivitysilmoitus: Hupsansaa! | Aikuistumassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s