Hups kups

Sitä on siinä määrin aikuinen, että lähimmät ystävät alkavat täyttää 30. Juhlissa kuulee taas yhden raskausuutisen, voi tätä pikkuihmisten määrää! Paikalla on myös pieni, kävelemään opetteleva tyttönen, jonka pahan mielen saa poistettua tämän kaaduttua tuolin metallista jalkaa vasten. Tulee hyvä mieli, että on oppinut jossain määrin toimimaan lasten kanssa.

Sitä on kuitenkin sen verran teini, että juo itsensä humalaan halvasta valkoviinistä. Kotiin tullessa selviää turvassa alaovelle saakka, missä kupsahtaa jään päällä ympäriympäri. On ensimmäisenä huolissaan siitä, menikö takki rikki.

Kotona omat rakkaat nukkuvat rauhallisessa hiljaisuudessa.

Sunnuntaina väsyttää. Aikuiset kummastelevat juhlien jälkeen joukolla, mikä ruoista oli pilalla, koska yöllä kotona yökötti. Tekee mieli kiinalaista, ranskiksia tai pizzaa, tai oikeastaan kaikkia noita. Parannellaan mustelmia.

Maanantaina taas täyspäiväinen äiti. Aamuvarhaisella aikuinen käärii viherkasvia sanomalehteen, jotta se ei palellu matkalla Kullan työhuoneelle. Tiskausta, pyykinpesua, pienen rakastamista.

Advertisement

One thought on “Hups kups

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s