Kuosien pauloissa

Kävin eilen tutkimassa Marimekon kangasvalikoimaa, sillä kaikenlaista on mielessä – päällimmäisenä verhot olohuoneeseen sekä pussilakana Typylle. Verhokankaaksi kelpuuttaisin muutamankin Maija Louekarin kuosin: esim. Nuppu tai Dadel voisivat toimia. Dadelin löysin itse asiassa vasta äsken netistä ja ihastuin hurjasti – se sopisi mainiosti kotimme värimaailmaan ja on mennyt multa aiemmin täysin ohi. Keväisen aurinkoinen.

Pussilakanaa varten oikea valinta saattaisi olla viikon 17 tienoilla uutena liikkeisiin tuleva Teresa Moorhousen Satumaa-kuosi. Varsinkin jos kankaan värivalikoimasta löytyisi jokin muukin vaihtoehto kuin vaaleanpunainen ja -sininen… Eivät ehkä oikein istu meille. Kankaassa seikkailevat kaiken maailman otsot ja pelikaanit, Typy tykkäisi varmasti! Kyseista kangasta ei löydy vielä Marimekon sivuilta, täältä kylläkin.

Tongin myös palalaatikkoa, mistä toinkin kotiin mukanani palasen Louekarin Puutarhurin parhaat -vahakangasta. Siitä suunnittelin tekeväni ruokalapun Typylle. Sitten joskus. Onhan näitä, projekteja.

Suloista ystävänpäivää!

Kuvat: Marimekko ja ScandinavianDesignCenter

Advertisement

3 thoughts on “Kuosien pauloissa

  1. Hei!
    Luen aina silloin tällöin blogiasi. Kiva blogi!
    Joku aika sitten halusin myös tuota Dadelia keittiöön, mutta meidän Marimekossa sanottiin, että Dadel loppuu. Jos vielä harkitset sitä, niin kannattaa tsekata pikasesti, onko sitä vielä saatavilla.

  2. Oli mennyt tämä kommentti täysin ohi, mihin lienee hukkunut. Dadelia oli tuossa vaiheessa enää yhdessä liikkeessä jäljellä, ja tilasivat sieltä minulle yhden raportin näytille. Ei käynyt meille, oli värit liian räikeät luonnossa.

    Kiva kun kävit, minäkin vierailen blogissasi säännöllisesti.

  3. Päivitysilmoitus: Saa sotkea « Aikuistumassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s