Keveys

Voi mua, taidan olla huono ilmaisemaan positiivisia tunteita. Nyt kun elämä on pitkästä aikaa huoletonta ja ihan rehellisesti kivaa, postausteni tahti on surkean heikko.

Päällimmäisiä ilon aiheita viime viikkoina ovat olleet kuumailmapallolento, 1-vuotishääpäivä, poikkeuksellisen täydellinen vappu, reissu ennestään tuntemattomaan Kymenlaaksoon sekä tietysti valmistuminen. Koska en enää ole stressimöykky, myös turhanpäiväiset riidat Kullan kanssa loistavat poissaolollaan. Tänään tieto pitkäaikaisimman ystäväni upouudesta tytöntylleröstä veti suutani entistä enemmän hymyyn.

Ehdin tuossa vappuviikolla sijaistaa kolme päivää erästä kollegaa minulle vieraassa paikassa – ilman hermoiluja en pestistä toki selviytynyt, mutta sainpahan sen päätyttyä syyn iloita uudelleen alkaneesta lomasta. Olen viime päivinä nähnyt opiskelukavereitani ja kuunnellut heidän graduahdistuksiaan, mikä on vallan hassua. En nimittäin meinaa edelleenkään ymmärtää, että kyseinen urakka on omalta osaltani ohi.

Jotta elämässä olisi vaihtelua, ensi viikolla vietän viisi päivää kesäisessä Pariisissa. Töitä on luvassa seuraavan kerran reilun viiden viikon kuluttua. Epätodellista. Ai niin ja sainkin loppukesäksi pidemmän pätkän töitä kuin alunperin lupailtiin. Ja lähden heinäkuussa Kullan kanssa Lissaboniin. Hups vaan.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s