Puistoissa

Kevään ensimmäisistä lämpimistä päivistä osaa nauttia jotenkin erityisellä tavalla. Eilen vuoden ensimmäinen pikniköinti viltillä, ystävien lapsoset leikkimässä viereisessä leikkipuistossa. Valokuvailua. Kiirettä ei niin minnekään. Tämän jälkeen päivä jatkui kirpputorin kautta toiseen puistoon, josta Kullan kanssa shoppailemaan. Löysin kengät, paidan ja hameen, joista kaksi ensimmäistä olivatkin tänään jo käytössä. Aikaa kaupungilla vierähti yhteensä sellaiset suloiset seitsemän tuntia.

Tänään kävin yliopistolla veljeni kanssa lounastamassa ja printtikiintiötä pienentämässä. Samaan aikaan syömään sattuneet ystävät houkuttelivat meidät terassille. Tai no, houkuttelut sikseen, pikkuruisesta vinkistä jo tartuin suu hymyssä syöttiin. Huomenna Kullan kanssa kuumailmapalloilua ensimmäisen aviossa vietetyn vuoden kunniaksi; sieltä toivottavasti kuvia tännekin.

Ihan vapuksi en valmistu, kuten aiemmin ounastelin. Byrokratia on aina jäyhempää ja hitaampaa kuin saattaisi luulla. Näillä näkymin (jos nyt ei mitään kummaa eteen tule), maisterius on saavutettu 7.5.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s