Katsokaas kun…

mulla on ollut puuhaa. On pitänyt tehdä hankintoja maanantaina alkavaa kylpyhuoneremonttia varten. Remontin alku siis viivästyi parilla viikolla alkuperäisestä suunnitelmasta, mutta minkäs teet.  Ja Typylle tietty kanssa on monenmoista osteltu. Siinä sivussa on remontoitu vanhaa asuntoa myyntikuntoon sekä juhlittu veljen häät (mekko mahtui kuin mahtuikin edelleen päälle). Asunto menee myyntiin ensi viikolla, joten maanantaihin mennessä täytyy tehdä viimeiset viilaukset ja ottaa edustavat kuvat.

Kutsuimme neljä kiinteistönvälittäjää toissa viikolla kylään: siinä sitten lätkäisivät rakkaalle kodillemme hintalapun. Jotenkin stressaavaa, että vieras ihminen tulee sanomaan, minkä arvoinen meidän turvapaikka on. Ja taas saan pidätellä itkua kun mietin, että joudutaan oikeasti tästä luopumaan; viidessä vuodessa on ehtinyt kovasti kiintyä.

Ei sekään järin innostava ajatus ole, että pian tänne tulee myös laumoittain(?) ventovieraita asunnonmetsästäjiä availemaan kaapinovia. Näillä näkymin ensimmäinen näyttö on ensi viikon sunnuntaina. Todella toivon, että joku rakastuu ensisilmäyksellä, kuten meille kävi, ja pitää jatkossa armaastamme hyvää huolta.

Kaiken tämän kiireen keskellä pyörii mielessä myös se, että Typyn laskettuun aikaan on enää kutakuinkin kuukausi. Koska kylpyhuoneremontin valmistuminen koittaa aikaisintaan reilun kolmen viikon kuluttua, olisi pienen paras olla ottamatta varaslähtöä. Nih.

Advertisement

3 thoughts on “Katsokaas kun…

 1. Pidän peukkuja – niin myyntimenestykselle, remontille kuin odotuksen jatkumiselle! On teilläkin jännät ajat käsillä!

  Meillä kävi toisin: kirjoittelen tässä vasemmalla kädellä ja oikealla hytkytän vaunuja – meidän Typy tupsahti maailmaan 37+1.

 2. Teillä riittää kyllä enemmän jännättävää kuin normiodottajilla! Minäkin tsemppailen kovasti, että teillä menee kaikki hyvin – asunto löytää hyvät (+nopeat) ostajat, remppa valmistuu ajoissa ja vauva pääsee onnellisesti valmiiseen kotiin!

  Myös Allu-Saaralle onnittelut vauvauutisen johdosta. Meillä menossa 36+4, eli loppu häämöttää…

 3. Allu-Saara: Kiitos! Onhan tässä toki liian monta tekijää, joihin ei oikein voi itse vaikuttaa. Yllättävän lunkisti kuitenkin suhtaudun kaikkeen, taitaa olla äitiyteen valmistavista hormoneista apua.

  Onnea kovasti, kävinkin kurkkaamassa, miltä teidän Typy näyttää. Pieni ja suloinen – ei ole tottakaan, että kohta on oma sylissä.

  ulla: Kiitokset sinnekin! Tasan viikon olet siis edellä raskaudessas – katsotaan, miten meidän käy. Eilen lähetettiin myynti-ilmoituksen kuvat välittäjälle, viikonloppuna sitten siivotaan ja järjestellään näytön alla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s