Telttatavaraa

Isabella OliverTammikuussa shoppailin ensimmäisen version mekosta kesän juhliin. Sen jälkeen on tapahtunut vaikka mitä eikä tuosta ostoskierroksesta ole juuri nyt hyötyä. Kahdet elokuussa odottavat häät vaativat asustetta, jonka hankkimista en uskaltanut kesään jättää. (Kolmannetkin piti olla kesäkuussa, vaan nepä siirtyivät hamaan tulevaisuuteen.) Liian usein on käynyt niin, että olen huomannut kaikkien siedettävän näköisten kolttujen kadonneen kevään/alkukesän juhlien myötä nopeampien iloksi.

Niinpä tilasin korvaavan mekon Isabella Oliverilta, jonka äitiysvaatteita olen jo pitkään ihastellut. Vaikka mahan kohdalla on tällä hetkellä paljon ylimääräistä kangasta, mikään ei takaa, että saan tungettua itseni asuun vielä 32.  raskausviikon lopulla. Saati sitten 36. raskausviikon kolkutellessa jo ovella. Mutta toivoa sopii, sillä mitään suunnitelma C:tä ei tiedossa ole.

Kuva täältä.

Advertisement

3 thoughts on “Telttatavaraa

  1. Löysin eilen blogisi, ja voi että mä olen rakastunu :D aivan ihana blogi, ihana kirjoitustyyli jne.! Kahlasinkin eilen läpi kaikki vanhat postauksesi, ja näin jälkikäteen onnittelut tulevasta pienokaisesta :)

  2. Päivitysilmoitus: Katsokaas kun… « Aikuistumassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s