Ystävät hyvät

Näin maanantaina tyttöjä. Laskeskelin tuolloin, että olin viimeksi nähnyt 10. heinäkuuta – niin kuin ketään. Kokonaiset 20 päivää – piti oikein kalenterista laskea – olin omistanut työnteolle ja siitä toipumiselle, tuskaillut yksikseni kiireen ja stressin määrää. Minä, jolle ystävät ovat (joskus ainakin olleet) tärkein asia elämässä, teen tällaista. Annan heidän lipua kauemmas. Olo oli huono ja syyllinen.

Maanantai-ilta toi kuitenkin hyvän olon takaisin. Arvelin kuuden aikoihin lähtiessäni tulevani kotiin kymmenen-yhdentoista aikaan, mutta toisin kävi. Yritin noihin aikoihin tehdä lähtöä, mutta kun tytöillä on tyttöjen jutut ja niitä on mukava jakaa. Niin mukava, ettei raaski lähteä kotiin. Niin mukava, että lähtee kotiin vasta yön pimeimpänä hetkenä, sateessa kävellen.

Puhuimme miehistä, sitoutumisesta (ja vähän sen pelostakin), lapsista (ja niiden kaipuusta), elämänmuutoksista, alkoholismista, sukulaissuhteista, ihan vaikka mistä. Itkimme ja nauroimme. Ensimmäistä kertaa ikinä asumme kukin miehiemme kanssa yhdessä ja yhtä lukuun ottamatta sitoutuminen on edennyt vähintään kihloihin asti. Aikuistumassa olemme, ei voi kieltää.

Onnellinen olen, kun minulla on tytöt elämässäin. Vieläkin hyvä olo.

Eilen aloitin myös työt uudessa paikassa. Kaikki on taas uutta, mutta nyt innostavalla tavalla. Ei häiritse yhtään opiskella iltaisin työhön liittyviä asioita, päinvastoin. Työajat ovat normaalit, pääsen ihan oikeasti lähtemään neljältä(!) kotiin, jonne polkaisen seitsemässä minuutissa. Myös työtahti on rauhallinen, saan kiireettä opetella ja ihmetellä. Lisäksi ohjaajani/huonekaverini on todella miellyttävä ja sydämellinen ihminen. Jotta jee :)

Advertisement

2 thoughts on “Ystävät hyvät

  1. Kuten uusimmasta postauksestani voi päätellä, uusi työ on, päinvastoin, tuonut mukanaan uutta energiaa. Muutos henkisessä olossa on valtava, juttelin siitä eilen Kullallekin. Toinen asia, joka on saanut sisäisen hymyni palaamaan ja vienyt aikaa blogilta, ovat ystävät. Olen myös löytänyt puistot ja saanut ahaa-elämyksen, että sellaisissakin voi kesällä aikaansa viettää. Oli ihan oikeasti päässyt hetkeksi unohtumaan tärkeät ihmiset ja ulkoilma.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s