Häät, osa 3

Tänään juhlimme tuoretta liittoamme vihdoin myös vanhempiemme ja sisarustemme kanssa. Ja oli siellä yksi mummukin (jolle oli varmasti kovin tärkeää päästä edes vähän juhlistamaan ensimmäisiä lapsenlapsen häitä). Kävimme syömässä 14 hengen porukalla ravintolassa. Sekä minun että Kullan isät pitivät lyhykäisen puheen ja minähän pillitin niin kuin on tuollaisissa tilanteissa tapanain.

Ravintola oli idyllisellä paikalla järven rannalla ja ihan onnistunut valinta, mutta toinen pöytämme tarjoilijoista oli hitusen huomiota herättävä. Nainen vaikutti krapulaiselta ja ennen kaikkea siltä, että kukaan ei ollut koskaan kertonut miten esim. lautasia kannetaan, minkä nyt luulisi olevan aika peruskamaa tarjoilijalle. Iloksemme hänen onnistui roiskia vain tippa kastiketta juhlaväen vaatteille. Suurempikin vahinko oli lähellä. Kotimatkalla Kulta kertoi, että naisen kaulaa koristi fritsu. Ja tarkennettakoon, että teini-ikä oli tälle ”leidille” kauan sitten taakse jäänyttä elämää.

Saimme sisaruksiltani lahjaksi kuumailmapallolennon, joten tänä kesänä pääsemme vielä tuulen vietäviksi taivaalle liitelemään. Ihan innoissani olen jo nyt, sillä monet kerrat olen moisesta haaveillut katsellessani edessäni olevasta ikkunasta kuumailmapalloja. Kauniina kesäiltoina niitä saattaa nähdä useitakin kerrallaan taivaalla seilaamassa. Voikohan sinne ottaa kameran mukaan? Kai nyt sentään.

Lauantaina olimme ystäväni valmistujaisissa, ensi viikonloppuna on edessä häät sekä edellä mainitun mummun 80-vuotisjuhlat. Kesäviikonloput ovat totuttuun tapaan pirskeitä pullollaan. Kaikki juhlat koluttuaan osaa sitten taas syksyllä nauttia kotiviikonlopuista kynttilöiden loisteessa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s