Elämä kuvina

Saimme tänään viimeisetkin muille menevät hääkuvat haettua liikkeestä. Olen kiitollinen henkilökohtaiselle labbistyöntekijälleni, joka jaksoi väkertää kuvien sävyt kuntoon :) Askartelupuuskassani kiinnitin kuvat heti pohjukkeisiin. Nyt kun saisi Kullan vielä kaivamaan puuttuvat osoitetiedot esiin, niin olisi viimeinenkin häihin liittyvä askare valmis.

Olen joskus ihmetellyt, miten joillain on kestänyt niin kovin kauan yksien kiitoskorttien lähettäminen, mutta nyt ymmärrän yskän. Kun se on se viimeinen velvollisuus, joka nyt vain on tehtävä. Mutta kun ne juhlat meni jo ja kiva osuus on ohi. Eikä tuo (leikkaa, liimaa), allekirjoita, tee siistit kuoret ja huolehdi postiin ole kymmenen ensimmäisen kortin jälkeen välttämättä maailman luovinta saati palkitsevinta puuhaa. Meidän korteillamme on toki vähän normaalia suurempi merkitys, sillä harva on meitä juhlahepenissämme nähnyt eivätkä kaikki vastaanottajat edelleenkään tiedä mitään meidän ”karkaamisestamme”. Oi, musta on edelleen niin kivaa päästä yllättämään!

Sain tänään myös toisen episodin päätökseen: kamerani tuli vihdoin viimein huollosta. Tähän epäonniseen tapahtumaketjuun kului kaikkiaan kaksi kuukautta ja 400 euroa. Toivon, että vakuutusyhtiö pitää raha-anomuksestani, johon aion panostaa kaiken osaamiseni ja pyytää vielä Kullalta maailman pätevimmän todistajanlausunnon liitteeksi. Muuten on kameralle kertynyt ihan liikaa hintaa.

Tärkeintä kuitenkin, että nyt saan taas ikuistettua pieniä hetkiä parempaan säilöön kuin hataraan päähäni. Ja kohta voi itsekin taas uskaltautua kuviin kun vanhan alta kuoriutuu uusi, parempi iho. Ja elämä :)

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s