Rouva polkee

Posti toi tänään hääkuva-CD:n. Kuvaaja oli tehnyt hyvää työtä, jee. Olen vähän pikkutarkka näissä kuva-asioissa ja välillä jo epäilin, pyydänkö liikoja toivomuksiani esittäessäni. Kuvaaja oli kuitenkin tehnyt jälkikäsittelyssä myös sellaista extraa, mitä en tohtinut edes pyytää. Lopputulos on siis hyvä ja mieleinen.

Nyt täytyy vielä teettää kuvat paperille, jotta voin aloittaa kiitoskorttiaskartelun. Tai eiväthän ne kaikki oikeasti mitään kiitoskortteja ole. Toki meidän kanssamme juhlineita kiitämme, mutta muille kortti toimii lähinnä ilmoituksena siitä, että menty on, naimisiin. Valitsimme korttiin yhden polkupyöräkuvista, sellaisen, jossa minä ohjaan ja Kulta istuu tarakalla. Ihan oikein, rouva määrää tahdin :)

Äsken viiletin taas Kullan luo ja takaisin. Sillä samaisella pyörällä, milläs muulla. Istuskelimme sairaalan kahvilassa ja Kulta imi energiaa possumunkista. Myös eräs Kullan kaveri kävi moikkaamassa. Meidät on kutsuttu hänen luokseen Helsinkiin lauantaina iltaa viettämään. Itse olin sitä mieltä, että eihän me nyt, toinen on sairaslomalla ja kaikkea. Kulta sen sijaan jutteli, että saatettaisiin lähteäkin. Katsotaan nyt, saisinko vähän järkeä sen päähän.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s