Karhunpoika sairastaa

Kulta on tehnyt viime aikoina (taas) ihan hirvittävästi töitä ja stressi on ollut sen mukainen. Nyt sen kroppa sanoi itsensä irti moisesta rääkistä, kehitti jonkunlaisen tulehduksen ja Kulta joutui sairaalaan. Mulla oli eilen illalla syyllinen olo vain olla kotona köllötellä kun tiedän, miten kamalaa kyseisessä sairaalassa voi olla. Epäinhimillistä ja yksityisyyden suojaa loukkaavaa.

Eilen illalla kun alkoi näyttää selvältä, että Kulta joutuu jäämään yöksi, vein hänelle selviytymispakkauksen. Lämmin huppari ja villasukat, jos tulee kuumeessa yöllä kylmä, kirja toinen toistaan seuraavien tuntien tappamiseen, hammasharja ja -tahna sekä puhtaat alushousut, ettei tarvitse tuntea oloaan sairaammaksi kuin onkaan sekä korvatulpat, jotta nukkuminen muiden sairaiden vieressä ehkä onnistuu.

Toivottavasti pääsee pian kotiin tai vähintäänkin siirretään jonnekin kivalle osastolle. Onneksi ei tarvitse olla kuitenkaan liian huolissaan Kullan voinnista, ei vaikuttanut kuolemansairaalta. Uskoisin, että kun isketään antibioottia suoneen, Kullan olo kohenee nopeastikin. On se hölmöä, että sairaalan toiminnasta (tai no, toimimattomuudesta) tulee helposti ikävämpi olo kuin itse sairaudesta. Siellä on varmaan surkea työilmapiiri ja kurjaa olla töissä.

Edit: Kävin iltapäivällä katsomassa potilasta. Oli päässyt vastaremontoidulle osastolle, jossa sai kaupan päälle mukavat hoitsut. Siellä on hyvä oleilla ja odotella tervettä päivää. Vein mukanani pullon Vichyä ja yhden Paksun Pepen, joiden avulla sain loihdittua hymyn sairaalapedillä makaavan mieheni huulille. Oli hyvä olla siinä vieressä voimia antamassa ja päivää piristämässä. Vaimona – vastoinkäymisissä.

Advertisement

3 thoughts on “Karhunpoika sairastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s