Perinnepopot

Lapikkaiden metsästys oli voitokas. Viimeviikkoisen mainoksen perusteella luulin, ettei omaa kokoani ole tarjolla. Vaan sittenpä olikin. Seisoin siis maanantaiaamuna liikkeen oven edessä odottamassa avaamista. Ja sitten kokoni olikin loppu. Myyjä kertoi, että ehkä tulee iltapäivällä lisää, ehkä ei. Kysyi, ehdinkö tulemaan uudestaan. Kerroin, että ehdin kyllä, olenhan äitiyslomalla. Setä siihen: ”Et ole tosissas, noin nuori tyttö äitiyslomalla.” Oli hauska laukoa vastaukseksi, että kolmekymmentähän tässä seuravaksi tulee täyteen.

Ei suostunut lupaamaan ottavansa minulle kenkäparia sivuun, vaikka kuinka nätisti pyysin, suorastaan anelin. Mutta antoi vihiä, että toisaallekin saattaa niitä tulla, joten soitin ystävällisen puhelun toiseen liikkeeseen, jossa asiakaspalvelu oli sisäistetty paremmin. Lapikkaat varaukseen ja illalla hymyssä suin niitä hakemaan. Ihan luvattoman halvalla lähtivät; hölmöt myyjät, onnekas minä. Nyt kelpaa minunkin sinivarpaan vaikka millä pakkasilla talsia Typyn kanssa.

Lapikkaat täydensivät perinnekenkäkokoelmaani: olen viimeisen 1½ vuoden aikana hankkinut myös Hai-saappaat ja huopikkaat. Varrettomat huopikkaat on muuten ihan parhaat töppöset parvekkeelle (vaunuja heijaamaan).

Terve vaan mua ootetaan!

Advertisement

3 thoughts on “Perinnepopot

  1. Hihii, hyvin samanlainen kenkäkokoelma tääläkin: Huopikkaat ja Hait olleet viimeisen 6kk aikana eniten käytössä ja lapikkaat ovat harkinnassa (Huopikkaat ovat kyllä toimineet niin hienosti, että Lapikkaiden hankinta on jäänyt senkin vuoksi).
    Millaiset lapikkaat ostit?

  2. Päivitysilmoitus: Talven paras hankinta « Aikuistumassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s