Terveys pettää

Laihdutuskeino numero yksi on stressi. Toisilla se aiheuttaa ylenmääräistä puputusta, jonka tulokset näkyvät ylt’ ympäriinsä, mutta itse kuihdun elimistön käydessä ylikierroksilla. Painoindeksini on nykyisellään siinä 17 eli alipainoinen olen, jopa enemmän kuin ennen. Sikäli ei tarvitse olla huolissaan, etten tiedä, olenko missään vaiheessa elämääni normaalipainoa saavuttanutkaan. Nyt kun on liikunta jäänyt, paino on tippunut lihasten myötä edelleen.

Päänsärky on päivittäinen kaverini. Johtuu hartioiden jumista, joka johtuu osittain stressistä, se taas unettomuudesta, joka johtaa siihen, ettei saa mitään aikaiseksi, vaikka kuinka yrittää. Ja stressi kasvaa. Niin se pyörii.

Kultainen äitini oli ostanut mulle hieronnan täksi päiväksi. Ammattilaisen suusta kuulin, että niska-hartiaseutuni on niin tukossa, etten saisi edes venytellä. Tekee kuulemma tässä tilassa vain hallaa. Ja ettei kyllä oikein pääse veri kiertämään aivoihin. Huomattu on, ei luista ajatus ei.

Ylihuomenna on edessä muutto, maanantaina alkavat uudet työt. Sitä ennen gradu sellaiseen kuosiin, ettei tarvitse enää kuin hioa ja parannella. Toivottavasti pysyy pää mukana menossa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s