Matkalla muihin nurkkiin

Meillä on ollut muutaman viikon ajan ympäri asuntoa vaatteita ja tavaroita Ikean kasseissa, jätesäkeissä, sekalaisissa kasoissa. Ovat olleet matkalla jonkun toisen nurkkiin pyörimään.

Tänään virittelimme äipän kanssa kirppispöydän päälle lisätangon, koukkuja ja ketjuja, joilla tilankäyttö maksimoitiin. Kumma kyllä, vaikka myyntipöytä on täynnä, näkökentässäni on edelleen pinoja, kasseja, säkkejä. Viimeistään sunnuntaina viemme Kullan kanssa lisää tavaraa myyntiin ja pidämme peukkuja sille, että kahden viikon kuluttua suurin osa on hävinnyt, puf!

Jäljelle jääneet kärrätään joko Fidalle tai kellariin seuraavaa myyntitempausta odottamaan.

Väljyyttä kaappeihin ja kellarin kätköihin, tilalle puhdasta ilmaa ja leikkokukkia. Hyvä mieli kierrättämisestä. Hus materia!

Advertisement

3 thoughts on “Matkalla muihin nurkkiin

  1. Mä olen harrastanut viime päivät aivan samaa. Se on uskomatonta, kuinka paljon yhdellä perheellä voi olla täysin ylimääräistä, hyödytöntä tavaraa/vaatetta! Täälläkin huomattavasti kevyempi mieli, kun nurkat putsattu.

  2. Mä teen tuota samaa kaappien (ja elämän) siivousta 3-5 kertaa vuodessa, mutta valitettavan vähän se näkyy missään. Kun on pieni asunto ja vielä pienemmät säilytystilat, pitäisi olla tosi minimalisti, jotta saisi riittävästi tilan tuntua. Mutta ainakin siinä saa hyvän mielen kierrättämisestä ja joskus vähän extrarahaakin! :)

  3. Hanna: Mihin ihmeeseen säästetään maailman ruminta lentolaukkua, kahta picnic-settiä, kauhtuneita pyyhkeitä sekä kenkiä, joita ei tulla enää koskaan käyttämään? Ja miten onnellinen olisikaan kun omistaisi aarteinaan vain sellaisia harvoja tavaroita, joista todella pitää, jokaisesta?

    ulla: Elämä on tuossa juurikin se tärkeä pointti! Meillä on hamstrausmielessä vähän liikaakin säilytystilaa. Mutta hei, nyt on osa vähän tyhjilläänkin :D Ja ollaan Kullan kanssa onneksi mainitsemiasi minimalisteja molemmat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s