Soitantaa

Nyt kun olen enemmän kotona, saan myös useammin nauttia anonyymin hanuristin soitannasta kellarissa. Laittaa suun hymyyn. Ja tällä kertaa on kuulkaa todistusaineistoakin; kuvasin valtavan hienon videon ;) Videon huippukohdat ovat 20″, 58″, 1’23” ja 1’47”: vesiputkia, Typyn juttelua sekä pientä tylsistynyttä huokailua. Ai niin ja se valokatkaisija.

Kulkureittimme kotiin koukkaa rattailla kellarin kautta, koska etuovelta on hissille pari porrasta. Kellariin sitä vastoin pääsee luiskaa pitkin. Ei ole näillä seuduilla montaa taloa, missä pääsee hissille ilman portaita.

Vaikka ulkona tuiskuttaa lunta vaakatasossa ja talvikuukausista on vasta 1/3 takana, mun mieli on jo keväässä ja keväinen. Ja onnellinen ja kaikkea :)

Advertisement

3 thoughts on “Soitantaa

  1. Ei ole blogia, eikä varmaan tulekaan. Veikkaan, että sille kävisi samoin kuin nuoruuden päiväkirjoille: alkuun valtava innostus ja panostus, mutta kahden viikon kuluttua ei jaksakaan enää. Ja liika itsekriittisyys poistaisi koko viritelmän ennen kuin kukaan ennättäisi siihen tutustua :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s