Tänäpä

Jos nyt jotain tännekin, ettei ihan unhoitu. Annan Tukholma-juttujen hetken vielä odottaa ja raportoin teille ensin toisesta reissusta länteen: mepäs käytiin Typyn kanssa alkuviikosta Porissa kyläilemässä :)

Visiteerattiin veljeni jännääkin jännemmällä työpaikalla, mistä tuli kuitenkin äkkilähtö kun oltiin menty sinne vähän omine lupinemme. Porissa on myös sellainen maaginen paikka kuin Pelle Hermannin leikkipuisto, jonne pääsyn sade meinasi estää. Onneksi ilma illaksi selkeni, joten Typy pääsi pyörimään karusellissa, kummastelemaan tunnelia ja monenmoista muuta.

Päivällisreissulla törmäsin hämmästyksekseni Katokon liikkeeseen. Olin jotenkin ajatellut, että kyseessä on pelkkä nettikauppa. Mutta liike, Porissa? Aikomukseni käydä siellä maha täynnä kuitenkin torpedoitiin: en tajunnut ajan kulua ja olivat jo ehtineet laittaa ovensa säppiin. Hyvä syy palata Poriin. Elokuussa on asiaa Ulvilaan, josko sillä matkalla sitten.

Lopuksi kerrottakoon, että eräänä kesäisenä päivänä muutama vuosi sitten olin Porissa läpikulkumatkalla ja kävin illan kiirettä helpottaakseni ostamassa rautatieasemalta valmiiksi junalipun kotikaupungista kakkoskotiin. Voi naamaani, kuinka mahtoi venähtää, kun virkailija kysyi: ”Tänäpä vai?”

Onkohan katokokin poria, jota kielipääni ei ymmärrä?

Advertisement

2 thoughts on “Tänäpä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s