Hiiohoi!

Kaikenlaista kevätroskaa on ajatuksiin lennellyt, mutta perjantaiset treffit ystävän kanssa toivat perspektiiviä. Toisinaan pitää puhua ja itkeä asiat pihalle. En voi kieltää, etteikö myös Typyn lomailuilla anoppilassa sekä eilen että tänään olisi osuutta mielen kevenemiseen.

Keskiviikkona tämä sakki seilaa Tukholmaan ja vasta ensi viikon maanantaina takaisin. Edelliskerrasta on lähes vuosi, joten onhan aika. Ohjelmassa ainakin yhdet häät ja tunteja leikkipuistoissa: pidetään sukulaiset ja pirpana onnellisina. Puistoista käymisen arvoisia lienevät ainakin Humlegården ja Vasaparken. Kenties ohjelmaan voisi mahduttaa Junibackenin tai Skansenin. Kaikkea ei ehdi, mutta jääpähän seuraaville kerroille. Hmm. Tallinnan-reissu opetti, että enemmän pienen ehdoilla on mentävä, ei auta kinata vastaan. Jos sää ei suosi, Kulturhuset pelastanee.

Ehdottomia vierailukohteita ovat COS ja Muji. Myös Granit, Tiogruppen, DesignTorget sekä Ordning&Reda vetävät perinteisesti puoleensa järkkäilijää, mutta näistä olen valmis tinkimään yhteisen hyvän nimissä. Mitähän unohdan?

Advertisement

3 thoughts on “Hiiohoi!

  1. Onneksi sait hieman tuuletusta ajatuksillesi! Minua harmitti kovasti edellisen postauksen jälkeen ajatus siitä, että tunnet kadottavasi itsesi. Minäkin huomaan olevani nykyään erilainen kuin ennen lasta, mutta minun mielestäni kyse ei ole itsensä hukkaamisesta vaan kasvamisesta ja kehittymisestä. Me muutumme, se kuuluu elämään :)

  2. ulla: En oikeastaan tarkoittanut tuota kasvamista erilaiseksi, sehän tapahtuu väistämättä. Eikä siinä mitään pahaa. Välillä vain on tunne, ettei ole mitään omaa, että tosissaan kaikki aika menee muille.

    nuuti: Kiva, jos hyötyä. Hyväksi havaittiin omat vinkit käytännössäkin :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s