Vaneri on pop!

Törmäsinpä tällaiseen ja ajattelin, että teitä saattais kiinnostaa kanssa. Itseäni luovemmat ihmiset kehittävät äitiyspakkausta eteenpäin:

Tämä tutkimus on osa Aalto yliopiston ja Kyoton Teknillisen Instituutin (Japani) opiskelijoiden tuotekehitysprojektia. Olemme erittäin kiitollisia osallistumisestanne ja ajastanne! Kyselyn täyttämiseen kuluu noin 5-10 minuuttia. Projektimme tavoitteena on kehittää uusia ratkaisuja pakkausteollisuuteen käyttämällä vaneria pakkausmateriaalina, ja olemme keskittyneet KELA:n tarjoaman äitiyspakkauksen laatikon kehittämiseen. Päämääränämme on suunnitella monikäyttöinen, pitkäikäinen ja tyylikäs pakkaus nykyisen pahvisen tilalle, hyödyntämällä luontaisia materiaaleja. Seuraavalta sivulta alkavassa kyselyssä on kuvattu useampaa skenaariota, kuinka pakkauksen saisi hyödynnettyä nykyistä paremmin. Vastaamalla lomakkeessa esitettyihin kysymyksiin autat meitä ymmärtämään uusien vanhempien lastenkasvatukseen liittyviä haasteita sekä mahdollistamaan pakkauksen kehittymisen käyttäjien tarpeita paremmin vastaavaksi.

Vaikka kyselyn toteuttamisessa olisi rutkasti parantamisen varaa (miten siitä on noin ankean näköinenkin saatu), idea taustalla on hyvä. Itse olisin ollut kovinkin mielissäni, jos olisin saanut monikäytöisemmän vanerilaatikon pahvisen tilalle. Meillähän laatikkoa ei ole käytetty kuin vaatteiden varastoinnissa. Aioimme kyllä siinä neitiä ensimmäiset viikot nukuttaa, mutta Typy tuumi toisin.

Ja hei, pääkaupunkiseutulaisille tarjotaan kyselyn lopussa mahdollisuutta päästä testaamaan protoja!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s