Rivissä taas

Remontin jälkeen hankin kylpyhuoneen väripilkuksi neljä vihreää pumppupulloa. Järkkärin katseeni kun ei kestä erilaisten saippua-, shampoo- ja hoitoainepullojen joukkiota.

Zonen keramiikkapullot vaikuttivat alkuun hyviltä, mutta osoittautuivat ajan myötä yhtä huonoiksi kuin aiemmatkin kokeilut. (Katsokaa ihmeessä kuvasto läpi, niillä on vaikka mitä tyylikästä kotiin.) Lienee aika myöntää, että sarja samanlaisia pulloja suihkun vieressä on kaunis, mutta melko kestämätön näky. Pullot kun joutuvat kovalle kulutukselle ollessaan päivittäin muutamaan otteeseen suoraan roiskuvan veden alla. On ollut ruostumatonta terästä muutamassakin muodossa ja nyt viimeisimpänä tuota keramiikkaa. Vaan ei. Teräspullojen pinta ”syöpyi” ajan myötä, Zonen pulloista alkoi irtoilla maali tai hajosivat sirpaleiksi pudotessaan laatoille liukkaista käsistä.

Kokeillaan nyt sitten muovia. Sain aikani noitakin jahdata, piti olla just oikean malliset ja kokoiset, tietty. Internet-armas pelasti taas kerran neidon pälkähästä. Pulloista kuultaa hiukan nesteiden väri läpi, mikä tietty helpottaa arkea kun ei tarvitse aamuisin unenpöpperössä ulkoa muistaa, missä on mitäkin.

Näyttääpä kylppäri valkaistuneen edelliskuvista suihkuverhonkin osalta. Nyt pitäisi vain ottaa hammasharja käteen ja jynssätä nuo saumat ;) Kullan mielestä hammasharjalla siivoaminen kuuluu vain ja ainoastaan armeijaan, kukaan täysjärkinen ei siihen vapaaehtoisesti ryhdy.

Advertisement

6 thoughts on “Rivissä taas

 1. Sweet!

  Voisitko tulla jynssäämään tännekin? Ihan niin pitkälle minun intohimoni siivoamiseen ei yllä, että ottaisin hammasharjan käteeni muuten kuin hampaanpesutarkoituksessa.

 2. Isn’t it?

  Syytän tästäkin hulluudesta äitiäni, joka on tavan minulle jo pienenä opettanut. Hammasharjalla pestään esim. hanoista kolot, joihin ei muuten pääse. Ja sitten noita saumoja joskus kun jaksaa. Kreisii.

 3. Kyllä valkoinen-valkoinen vain osaa olla raikas! :-) Tosi kivat putelit. Mistä löysit?

  Selasin jo ihastuneena blogiasi. Jatkan seuraamista.

  Pst. Oliko Ava Roomin tuotteet hyviä? Itse tilasin heiltä ja sain kyllä nopeaa palvelua, kun sähköpostilla kyselin. Peite ei ole vielä tullut, mutta ei sillä tänne rempan keskelle kiire olekaan…

 4. Tervetuloa Satu! Ja voimia remontin keskelle :)

  Purkit on Mujilta. Multa oli mennyt jotenkin ohi, että ne toimittaa Suomeen. Ja kun meidän Barcelonan reissu syksyllä peruuntui, laskeskelin, että halvemmaksi tulee maksaa postarit kuin varata uusi matka jonnekin Mujin luo ;)

  AVA Roomiltahan luvattiin lähettää paketti viime viikon perjantaina, mutta ei näy. Huono palvelu siis jatkuu; piti niiden mennä vielä viime metreilläkin lupailemaan turhia. Pöh.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s