Söndagspromenad

Sunnuntaikävelymme suuntautuvat yleensä keskustaan, mutta joitain viikkoja sitten teimme poikkeuksen. Päädyimme läheiseen huonekaluliikkeeseen, jossa on yleensä loistava valikoima ja surkea palvelu. Tällä kertaa palvelu poikkesi totutusta ja koitui kalliiksi. Sohvapöytää kai alunperin lähdimme varovaisesti katsomaan, ja sen saimmekin. Saimme myös sohvan. No, käytännössä toimitus on vasta ensi viikolla, jonka jälkeen voimme arvioida uudelleen, mitä tulikaan tehtyä. Nykyinen sohva tönöttää yhä vakaasti paikoillaan, vaikka olen yrittänyt metsästää sille uutta kotia. Toivon, että viikonlopun aikana joku kantaa sen ovesta ulos, muuten niitä pirulaisia on maanantaina kaksin kappalein.

Totta puhuen uusi sohva on ollut mielessä jo pitkään. On vertailtu, mietitty, mikä kestäisi aikaa, katseen ja kulutuksen. Nykyinen on viitisen vuotta vanha, ensimmäinen oma sohvamme. Sellainen kiva ja edullinen, ei missään tapauksessa loppuelämäksi hankittu. Uuden toivon kestävän ulkonäkönsä ja laatunsa puolesta 20 vuotta. Siihen luottaen ostopäätöksen itsellemme perustelimme. Verhoiluksi valitsimme armollisen mustan nahan: sen päällä sopii Typynkin mennä pakkasen punaisiksi värjäämine, rasvattuine poskineen. Siihen sopii vieraiden istahtaa viinilaseineen ilman että emännällä menee ilta stressatessa. Siihen saa istua tummissa farkuissa, eikä päätä purista.

Mitä tuohon 20 vuoteen tulee, oikeasti uskon siihen. Työhuoneessamme on äitini noin 20 vuotta sitten ostama sänky, joka miellyttää silmää aina vain. Ja mikä parasta, se on uniikki prototyyppi. Ei ole kellään samanmoista.

Kuva: Interface

Advertisement

3 thoughts on “Söndagspromenad

  1. Onnea sohvan hankinnasta! Hienon sohvan olette valitsitte, nimittäin meillä on samantyyppinen. Oltiin päädytti Interfacen sohvaan ja yllättäen löydettiinkin se huuto.netistä. Jollekin pariskunnalle oli tullut ero ja saimme uudenkarhean laatusohvan aivan pilkkahinnalla. On tykätty :)

  2. Päivitysilmoitus: Aikuistumassa « Aikuistumassa

  3. Meidän vanha sohva löysi huuto.netin kautta uudet omistajat. On kyllä kauppapaikoista kätevin ja sieltä voi tosiaan tehdä välillä mahtavia löytöjä! Toivottavasti tuo meidän uusi nyt sitten kestää aikaa monellakin tavalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s