Räps

Typy oli tänään valokuvattavana. Vähän niin kuin 1-vuotiskuvassa, vaikka pari kuukautta myöhässä oltiinkin. Salamavalojen välkkynä sai kulmat kurttuun ja studiossa tuntui olevan kaikkea muuta kiinnostavampaa kuin kameran edusta. Itselleni  tuli kuuma sinkoillessani edestakaisin. Vauhdikasta, sanoisin. Onneksi toiveet kuvauksen suhteen olivat selvät, ettei tarvinnut samassa tuoksinassa pohtia, mikä näyttää kivalta.

Kuvia otettiin pelkästään valkoisella taustalla. Typyllä oli yksiväriset vaatteet: punaista, valkoista ja sinistä. Kertaalleen niitä kesken kuvauksen siis vaihdettiinkin. Rusettipinni päässä ja mukana omia rakkaita leluja, ei missään nimessä mitään vieraannäköisiä (maalaisromanttisia rottinki)huonekaluja. Yhden rahin päällinen saattaa jossain vilahtaa, mutta se on pelkistetty harmaa kuutio, joten menee.

Kullan olisi kyllä pitänyt olla paikalla Typyä naurattamassa. Huomenna jo nähdään koevedoksista, kuinka vakavamielinen lopputulos on. Jännää. Eikä mun tarvitse vaivata kovin paljoa päätäni sillä, mitä mummoille joululahjaksi.

Advertisement

3 thoughts on “Räps

  1. Meillä on sama edessä huomenna! Kovin on samanlaiset ajatuksen minullakin kuvauksen tyylistä ja rekvisiitasta. Kuvausaika tuli vain juuri aamupäiväunien aikaan, voi olla että neidistä ei paljon hymyä löydy…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s