Tilannekatsaus

  • Meillä ei ole enää TV:tä. Ei me sitä kuitenkaan ikinä katsota. Mokoma musta möntti vei mun energiat, olohuone on paljon kevyempi ilman sitä. Typyllä ei ole elektronista lapsenvahtia; ei ole suuri häpeä oppia elämään ilman.
  • Meidän taloudessamme on kolmet eri ruoat, joista kahdesta vastaa allekirjoittanut mestarikokki. Omassani ei saa olla lihaa, Typyllä taasen pitää olla. Kulta puolestaan vaatii ruokaansa sekä lihaa että chiliä. Joskus tulee mieleen, että melkoisesti säästyisi aikaa ja vaivaa, jos olisi toisin.
  • Typyn synttärikakku tilataan leipomosta. Itse en osaa enkä jaksa. Turha siis odotella jälkikäteen kuvia äidin omin käsin leipomasta hellokittyprinsessakeijukaiskakusta. Ostin sentään kakkukynttilän, ihan itse.
  • Töissä ehkä ihan vähän helpottaa. Tai siis päässäni. Saatan selvitä.
  • Tämän postauksen myötä tajusin, etten tutustunut Tukholmassa Mujiin, vaikka piti. Kunnes muistin, että mehän lähdetään parin kuukauden päästä Barcelonaan ja onnistuu se sielläkin. Yhtäkkiä ei harmittanut enää yhtään.
  • Typyä oletettiin tänään leipomossa tytöksi, ehkä ensimmäistä kertaa ikinä. Pojaksi on sen sijaan oletettu lukemattomia kertoja. Alkaa hiljalleen kypsyttää kuunnella iso mies -/mikäs poika se siinä -/iloinen vesseli -kommentteja. Etenkin kun takissaan on vaaleanpunaista kaikkien periaatteitteni vastaisesti.
Advertisement

2 thoughts on “Tilannekatsaus

  1. Hihiii ihana toi synttärikakku-kohta! Olen ihan samaa mieltä että kannattaa se kakku hankkia valmiina niin säästyypä hieman vaivaa. Itse en ole mikään mestarikokki ja ihan hirvittää jos joskus lapisa saadaan =)

  2. Päivitysilmoitus: Joku toinen kerta « Aikuistumassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s