Täsmätuote

Tarttui sieltä Ikeasta viime viikolla kaikenlaista muutakin mukaan. Totuuden nimissä en itse edes ollut paikalla, vaan Kulta uhrautui armaan vaimonsa puolesta. Aiemmat kierrätysastiamme olivat niin matalat, että Typyllä olisi ollut niihin jatkossa liian esteetön pääsy. Uudet seuraajat saattavat olla siltä osin käytännöllisemmät, sen sitten näkee. Eipä ole suuri taloudellinen menetys, jos ratkaisu osoittautuu toimimattomaksi.

Keittiössämme oli työtason alla sopiva kolo lajittelukasseille. Mieluummin olisin ottanut kolme keskenään samanväristä, mutta menettelee tuokin. Niihin on nyt helppo heitellä metallit, pahvit ja pullot. Muovitaskuissa olleet valkoiset laput poistin: eivät olleet järin tyylikkäät. Niiden tilalle pääsivät Varpusen kaupasta ostetut pilvietiketit, jotka tekevät lajittelusta entistäkin kevyempää puuhaa.

Kuva: Ikea

Advertisement

2 thoughts on “Täsmätuote

  1. Mä myös katselin samaisia tuotteita ja mietiskelin kuinka monta settiä pitäisikään ostaa, jotta saisin tarpeeksi monta samanväristä esille. Ylimääräiset (eli ne väärän väriset) ajattelin käyttää yleisinä säilytyskasseina. Olis varmaan helppo heittää esim. talvikengät kassiin ja viedä varastoon odottamaan syksyä. Ja pipot ja lapaset ja kaulahuivit. Tai epämääräiset auton pesuun tarvittavat pullot ja putelit, joita tällä erää seilaa pitkin varaston hyllyjä. Vauvan tavarat, jotka joutaa jo odottelemaan seuraavaa vauvaa. Käyttöä löytys varmaan aika monelle kassille – pitänee käydä hankkimassa! :)

  2. Mietin samaa ratkaisua hiljaa mielessäni, mutta sitten ajattelin, ettei ole kovin vastuullista kuluttamista. Vaan jos ylimääräisille keksisi järkevää käyttöä (luettelitkin jo muutaman hyvän vaihtoehdon), niin kai sitä voisi antaa itselleen anteeksi.

    Onkohan ne tehneet tuon tahallaan ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s