Piikikkäät

Mikäs iloisen värinen läjä se siinä on? No nehän ovat piikkejä loppukesältä ja alkusyksystä. Vihdoin sain hävitettyä ne, viime hetkillä ennen kuin meille muuttaa täystuho. Otin kuitenkin kuvan, jotta muistan tämänkin pienen kärsimyksen matkan varrella.

Siihen, miksen noista ole aiemmin päässyt eroon, on syynsä. Kuljetin kaikki edeltävät piikit apteekkiin hävitettäväksi, mutta viimeisen kerran kun niitä vein (eri apteekkiin), paikan päällä ihmeteltiin, miksi sinne kannan. Ovat kuulemma ihan tavallista jätettä. Ei käy mun järkeeni, mutta ilmeisesti asian laita on juuri näin. Paketoin ilkimykset ensin muovipusseihin ja sitten tyhjiin maitopurkkeihin, jotka suljin huolellisesti teipillä. Toivottavasti meni niin kuin piti.

Lienee järkevää siivota nyt heti moiset vaaratekijät nurkista pois lojumasta. Blogeja luettueni olen nimittäin vakuuttunut siitä, että noin kahdeksan kuukauden iässä vauvoista tulee tuholaisia. Meillä asuu eräs seitsenkuinen, joka varmasti repisi jo kaiken irti, alas ja ulos, jos vain kunnolla liikkeelle pääsisi. Keräilen tässä voimia tulevaa vartijan uraa varten. Ihan ensimmäisenä kannattaa varmasti tilkitä keittiön alakaappi, jossa kaasupulloa säilytetään…

Advertisement

2 thoughts on “Piikikkäät

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s