Aurinkoiseni

Parvekkeestamme tuli taas astetta mukavampi paikka saatuamme sinne valoa – puuttuvista sähköistä huolimatta. Ikean uutuuslamppu oli huippulöytö: toimii aurinkoenergialla ja on ominaisuuksiinsa nähden edullinen. Valaisin on pienikokoinen, joten ajattelin, että samanmoisia tarvitaan parvekkeelle kaksi tai kolme kappaletta. Ostimme kuitenkin alkuun vain yhden, jotta näemme ensin toimiiko aurinkokenno ihan oikeasti. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että enempää niitä ei tulekaan: lamppu ei pienestä koostaan huolimatta näytä niin orvolta kuin oletin, vaan sopii mallikkaasti pitkälle ja kapealle parvekkeellemme.

Ledit eivät kovin kirkasta valoa ympärilleen jaa, vaan valaisin on ennemminkin tunnelman luoja. Kyllä sen alla varmasti lukeakin näkee. Syyskesästä villasukat jalassa, viltin syleilyssä, teekuppi kaverina.

Edelliset asukkaat olivat laittaneet parvekkeelle laudoituksen, jonka aion taikoa entistä ehommaksi kiiltävällä valkoisella maalilla. Voi olla, että jää seuraavaan kesään, katsotaan nyt, mitä tässä ehtii. Ruskea matto on vanha ja väsynyt, mutta ehkä sekin saa uutta eloa kun lattia sen alla kirkastuu. Lisäksi täytyy selvitellä isännöitsijältä jossain vaiheessa, saisinko tehdä ikkunapelleille jotain. Niistä kun on maali lohkeillut isoina palasina. Sitten saa kesähuone hetkeksi kelvata.

Advertisement

3 thoughts on “Aurinkoiseni

  1. Onpa todella hyvän näköinen parveke. Kaihtimet jatkuu ihanasti ulos ja sopii hienosti Hee:n kanssa. Tuo valaisin näyttää tosi kivalta, luo pehmeää valoa ja tunnelmaa.

  2. minna: En vain edelleenkään tiedä, toimiiko pidemmän päälle. Jos vaikka loppuviikosta testaisi sitä käytännössä kun parvekkeellakin tarkenee vihdoin istua.

    m-a: Kiitos! Ja kaihdinten toisella puolella tosiaan String-hylly jatkaa sarjaa. String ja Hee on ihan samikset!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s