Rauha

Kulta oli pääsiäisen ympärillä viikon lomalla ja saimme tehtyä rästihommia mielestä pois. Seinästä tuli harmaa; sävy on onnistunut, mutta maalausjälki vaatii muutamassa kohtaa vielä kohennusta. Joitakin pienempiä maalauskohteita on nyt valmiina myös. Keittiön päätyseinän peittää aikanaan Runo. Kirjahylly on seinässä ja työhuoneen katossa uusi lamppu.

Kiertelimme pääsiäisenä lähisukua, ystäviäkin olen treffannut viime päivinä usein. Tänään halusin olla omissa oloissani, ihan rauhassa kotona kerrankin. Puhtaat lakanat, koti kaipaa leikkokukkia. Pesen pyykkiä ja yritän vaimentaa banaanikärpästen valloitusretken. Vatsa huutaa hyvää ruokaa, eilen jäi syöminen muiden touhujen jalkoihin.

Advertisement

3 thoughts on “Rauha

  1. Vinkki banaanikärpästen helppoon pyydystämiseen: tilkka omenaviinietikkaaja pisara käsitiskiainetta purkkin pohjalle ja sit vaan odottelemaan saalista. Joka päivä uusi seos, kunnes kaikki banaanikärpäset ovat raatoina liemessä. Toimii pomminvarmasti.

  2. Hanna: Enkä todellakaan osaa löhöillä, jos on töitä jonossa.

    ETAR isiav: Kiitos, testaan heti huomenna! Tyhjät pullotkin voisi kenties kuskata pois, niissä lienee ötököille otollista ravintoa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s