Tuulipuvuissaan vaeltavat äidit

Nyt tiedän, miksi äidit ostelevat lapsilleen uusia vaatteita, vaikka itsellekin olisi kiva. Sovituskoppiin on vaikea mennä kun on minin kanssa liikkeellä. Harvoin on yksin. Vauvoille taas on tapana joka tapauksessa ostaa sovittamatta. Ja ne kaikki pienet ihanuudet, voih.

Mun on pitänyt ostaa uudet farkut Typyn syntymästä lähtien, vaan ei näy. Viisi kuukautta ja yksi päivä on hurahtanut ja talsin edelleen niissä samoissa vanhoissa. Oikeastaan niissä yksissä mustissa, sillä muut ovat käyneet isoiksi. Tälle asialle yritetään tehdä jotain huomenna, koko perheen voimin.

Ostin sentään kengät. Vagabondin ballerinat ovat olleet luottojalkineet jo monta vuotta. Taas lensivät edelliset, loppuun käytetyt roskiin ja hankin uudet odottamaan vihreämpiä ruohoja. Typyllekin löysin omat tossukat, kas kummaa. Mustat, perinteiset ja ihan pienet.

Advertisement

2 thoughts on “Tuulipuvuissaan vaeltavat äidit

  1. Olet niin oikeassa! Tänään (+ n kertaa aiemmin) kylillä käydessäni kävi taas näin. Ristiäisiin olin jotakin kolttua itselle etsimässä, mutta ostinkin piltillemme sukkahousut. Vihreitä sukkiksia ei vielä olekaan.

  2. Päivitysilmoitus: ½ « Aikuistumassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s