25 thoughts on “Hei kuulkaa!

 1. Moi! Löysin tänne joskus kesällä kun vielä molemmat odoteltiin, mutta sitten hukkasin osoitteen. Nyt pari viikkoa sitten löysin uudelleen ja lisäsin heti omiin suosikeihin ettet pääse uudestaan katoamaan! Kommentoida on pitänyt ennenkin, mutta 08/09 syntynyt typsy on pitänyt huolen, että en ole ehtinyt merkkiä jättää. Ja nyt tuolla taas heräillään yöunilta, joten palaan asiaan uudestaan toisella kertaa. Meistä voit lukea tarkemmin linkin takaa :)

 2. Kohta kolmekymppinen nainen keskemmältä Suomea. Kesällä 2007 googletin kihlasormusjuttuja ja päädyin tänne – pitkän linjan konkari siis! Kaikenkaikkiaan sulla on hyvin samanmoisia ajatuksia kuin itsellänikin ja yhtäläisyytenä mm. viime syyskuussa syntyneet tytöt… Ikäeroa taitaa tytöillä olla jokunen päivä :)

  Muita toiveita ei ole, kuin että bloggaa ahkeraan! Aiheesta kuin aiheesta.

  Ps. Meilläkin on vihdoin se matka varattu – Thaimaa kutsuu!!!

 3. Blogilistan kautta tänne päädyin joskus muinoin. En muista tarkkaan milloin, koska luin posteja myös taaksepäin, mutta joka tapauksessa ennen typyn odotusta. Mukavaa, että päädyin :)

  Mulla ei ole miestä eikä lapsia, mutta haaveissa on kyllä. Viime vuodet olen asustellut (ja asustelen) ulkomailla. On mukava lukea suomeksi elämästä Suomessa.

 4. Moi! Oon Hanna, suurin piirtein saman ikäinen, kesällä 3- ja 6- vuotta täyttävien mukeloiden äiti. Blogilistalta kai ekan kerran tänne eksyin ja oon sen jälkeen säännöllisesti piipahdellut. Tykkään tavastasi kirjoittaa, aiheilla ei oikeastaan oo väliä. Tietty aina on mielenkiintoista lukea kuinka nuoret naiset onnistuu olemaan äitiyden lisäksi myös niitä nuoria naisia, jos ymmärrät mitä tarkoitan.

 5. Emmä ees muista miten mä tänne alun perin päädyin! Mutta no joo, luen sun blogia ja ollaan joskus muutama sananen vaihdettu s-postitsekin ja sikäli tiiät musta aika paljon. :)

 6. Osapuilleen kanssasi samanikäinen lukija Etelä-Suomesta. Eksyin jotain kautta blogiisi jo muutama vuosi sitten ja siitä asti olen kirjoituksiasi lukenut. Itsekin olen työn takia asunut eri paikkakunnalla kuin mieheni muutamaan otteeseen ja siirtynyt muutama vuosi sitten työelämään, joten samantyyppinen elämäntilannekin on kiinnostanut – vaikka toki paljon erojakin on!

  Kirjoitustyylistäsi minäkin pidän paljon eikä ole mitään tiettyä aihetta, joka nousisi ylitse muiden, niin yleiset kuulumiset kuin sisustusjututkin kiinnostavat!

 7. eksyin blogiin joskus alkukeväästä palattuani takaisin suomeen ja jäin seuraamaan kun olin myös raskaana, (poika 09/09).
  Asun Helsingissä ja kauhukseni tajusin olevani jo enemmän kuin pari vuotta päälle 30…
  Pidän blogistasi koska se ei ole visuaalisesti raskas ja muutoinkin helppo ja keveä luettava.

 8. Oon jo monta vuotta seurannu säännöllisesti tätä blogia (en kyllä muista, miten päädyin alunperin lukemaan tätä) ja kait kommentoinuki pari kertaa jotain juttuja. Oot ollu mulle jo pari vuotta kuin ”virtuaalinen” isosisko =) Mulla ei oo oikeeta isosiskoa, jota aina silloin tällöin elämässä kaipais… Sinä taidat olla pari vuotta vanhempi kuin minä, joten olen seurannut mielenkiinnolla elämäsi tapahtumia, gradun kirjoitusta, työnhakua, naimisiin menoa ja lapsen saantia, sillä sulle nää elämän tärkeät jutut tapahtuu noin pari vuotta mua edellä. Ja sun kirjoitustyyli on ihanan elämänmyönteistä =)

 9. Jo reilun vuoden seuraillut kuulumisiasi ulkomailta käsin, pikapuoliin tosin taas Suomesta – kirjoitat kivasti kivoista jutuista. Mielenkiinnolla kurkin samanikäisen nuoren naisen maailmaan. Lisäksi myötäelän vauvajuttuja meidän Typyjen ollessa about samanikäisiä. Kevätaurinkoa!

 10. Heippa, päädyin blogiisi joskus vuosi sitten ehkä Blogilistan kautta, en ole ihan varma, mutta sieltä kautta olen sitten myöhemmin tullut lueskelemaan. Yhtä aikaa olin muuten raskaana, poika 08/09. Ja tyttö vuotta aiemmin kesäkuussa…
  Taidan olla samoilla hehtaareilla ikäni kanssa, jos olen oikein ymmärtänyt, ja minulle tämä vauva-arki on ollut vähän stressaavaa aikaa. On henkireikä tämä Internet, ja toisten ihmisten vauvakokemukset. Sinulla on jotenkin minuun vetoava tyyli kirjoittaa, en osaa oikein määritellä sitä sen tarkemmin. Itsekin yritän pohdiskeluistani joskus blogiin naputella jotain, mutta rääpäle se on.

 11. Heippa!

  Minä olen seurannut blogiasi tosi pitkään, en edes muista mistä löysin tänne. Pidän paljon sisustusjutuista, mutta myös vauvakuulumisista. Voisitko laittaa jotain linkkejä, joista teet nettiostoksiasi, ne on niin ihania! :)

 12. Päädyin pienen salapoliisityön avulla toisen blogin kautta omaasi. Sinulla on valtavan hieno tapa kirjoittaa. Kiva lueskella tekstejäsi silloin tällöin.

  Onnea ja menestystä perheellesi.

 13. Nyt on vähän sellainen olo, että hui, nuo kaikki tyypit lukee mun juttuja. Ja kovin moni muukin, kertovat tilastot.

  Ihanaa kun kerroitte itsestänne (lisää, lisää!); konkretisoituu hyvin, että lukujen takana toden totta on lukijoita. Monen kanssa varmasti livenäkin juttua riittäisi. Kommentoikaahan käskemättäkin, jos yhtään mitään ajatuksia herää. Saa olla ihan höpöhöpöjuttujakin, ne on usein parhaita ne.

 14. En muista mistä tänne alunperin löysin, on siitä jo kauan kuitenkin. Olen laiska kommentoija, mutta ahkera lukija. Olen sympatiseerannut sinua täysillä, kärsitte koliikista pian meidän jälkeen. Oma epeli syntyi 30.6.09. Mutta terveisiä täältä Porvoosta siis!

 15. En muista tarkkaan miten tänne ekan kerran eksyin, mutta tuossa raskausaikana se tapahtui. Mulla siis poika 10/09. Koukkuun jäin, kirjotat kivasti aiheesta kun aiheesta :)

 16. Päädyin tänne syksyllä (myöskin) pienen salapoliisityön jälkeen typyn syntymän aikoihin, sitä ennen olin seurannut raskautesi etenemistä jo jonkin aikaa ja tuntui kun vanhan tutun juttuja olisi päässyt lukemaan :)

  Olen muutaman vuoden sinua nuorempi opiskelijatyttönen ja muutin puolitoista vuotta sitten uuteen kaupunkiin opiskelemaan vähän lisää edellisen tutkinnon päälle. Olen kenties samassa kaupungissa, jossa sinä kärvistelit ennen typyn syntymää, ainakin tosi monet kuvaukset täsmäävät. Joka tapauksessa varsinkin viime vuonna olin paljon samanlaisissa tunnelmissa kuin sinä sen ajan teksteissä, vaikka miestä ei muualla olekaan, mutta perhe ja suurin osa ystävistä kuitenkin. Valmistuminen häämöttää onneksi melko pian, joten minäkin pääsen taas pysyvästi ihmisten ilmoille.

  On ihanaa seurata teidän arkea, pidän rehellisestä ja raikkaasta kirjoitustyylistäsi!

 17. Oon lukenut sun blogia aikalailla alusta asti, kerran tänne eksyin WP:n ohjauspaneelisivulta ihan vahingossa. Samanlaiset elämänvaiheet ja sun ”rehelliset ja raikkaat” (lainaan tuota Emppua kun tuo on niin hyvin ja osuvasti sanottu) kirjoitukset asioista sai jäämään vakkarilukijaksi. :)
  – Onnin emäntä

 18. Päivitysilmoitus: 2010 in review « Aikuistumassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s