Hullu mikä hullu

Meillä on Kullan kanssa sopimus: keskiviikkoisin on mun vapaailta ja vastuu Typyn hoidosta hänen harteillaan. Tarvitsen välillä hetkiä kädet vapaana ja ajatukset poissa vaipoista. Tiesinhän tuon jo etukäteen: musta ei koskaan tule superäitiä, joka hyysää lastaan yötä päivää. En vain jaksa.

Tänä keskiviikkona en kuitenkaan lähtenyt pikkurakastani karkuun, vaan päinvastoin varmistin, että talo on vauvoja täynnä. Sain tytöt tänne seuraksein; vieraiden joukossa myös kaksi pikkuneitiä. Mukavaa yhdessäoloa, keskustelua (muustakin, juu-u) ja illan päätteeksi hyvä mieli.

Mitä tekee nainen, kun tietää, että on vieraita tulossa? Siivoaa. Jos kyseessä on kaltaiseni himosiivooja, saattaa tulla tehtyä myös muutama rästissä ollut putsputs-homma. Kaivoin saumaharjan kaapista ja jynssäsin kylppärin lattialaattojen saumoista pois ylimääräiset kertymät. Ja mikä parasta: etikalla lähtivät suihkuseinän kalkkijäljet pois sukkelaan. Vaikka kirkas lasiseinä on kaunis, se on sitä vain puhtaana ja, no, kirkkaana. Yli jääneen etikan kaadoin vedenkeittimeen ja johan loistaa senkin pohja.

Jos lukijoiden joukossa on samanlaisia siivoushurahtaneita kuin minä, kurkatkaahan Kyllä äiti tietää... -blogiin. Ihan loistava vinkkivarasto mm. siivoukseen ja tahrojen poistoon.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s