Riskienhallintaa

Nyt on reklamoitu. Asko lainasi meille sohvapöydän vajaaksi vuodeksi, tavallaan. Karkaistuna lasina myyty osoittautuikin tavalliseksi lasiksi (Kiitos Satu kommentoinnista!). Typy on kohta siinä iässä, ettei pysy lattian tasossa saati paikallaan, joten oli ryhdyttävä toimeen.

Asiaa selvitettyään myyjä soitti takaisin hyvinkin nöyränä ja lupasi, että saamme rahamme takaisin. Kävivät hakemassa pöydän äsken pois, koska en luvannut sitä enää itse takaisin liikkeeseen kuljettaa. Luulen, että eräs oleellinen sana viestissäni oli hengenvaarallinen.

Koska tuote on ollut heillä tarjouksessa jo vaikka kuinka pitkään ja liikkeitä on ympäri Suomea, mietityttää, kuinka monessa perheessä eletään samassa harhaluulossa ja väärässä turvallisuudentunteessa kuin meillä. Kenties pitäisi ottaa kuluttaja-asiamieheen yhteyttä ja vaatia tuotteen takaisinvetoa.

Yksi kohta jatkossa vielä täydentyvästä sivupalkin to do -listasta on siis suoritettu. Puuh. Samalla yksi työ lisää: hanki uusi sohvapöytä.

Advertisement

4 thoughts on “Riskienhallintaa

  1. Katselin to do-listaa ja ihmettelen ruudun ammottavaa tyhjyyttä kohdassa ”palovaroittimet kattoon” :O Suosittelen tekemään sen vaikka heti huomenna, ennen kuin on myöhäistä…

    Sohvapöydän osalta kyllä ei varmaan olis pahitteeksi nostaa meteliä, en halua kuvitellakaan, mitä olisi voinut tapahtua :(

  2. Päivitysilmoitus: Muuttolaatikoita aina vain edelleen « Aikuistumassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s