Hei me lennetään!

Nyt kun yöt on vihdoin saatu sujumaan ja päivissä on jälleen rytmi, laitetaan pakka sekaisin. Huomenna nimittäin huristelemme Teneriffalle, minä Typy ja mummi. Se on hyvä paikka se: muistan vieläkin onnistumisen riemun kun 1986 opin siellä uimaan kunnolla. Aiempien sukupolvien höpömatkat kostetaan seuraaville.

Olen aina ollut huono pakkaaja, sellainen sekava. Nyt pitäisi sitten osata ottaa kaikki tarpeellinen mukaan myös Typylle. Mokaan kuitenkin, apua! Pitäkää peukkuja, ettei oleellista unohdu ja kaikki sujuu muutenkin hyvin, sillä tämä voi olla hyvä alku yhteisille retkille maailman ympäri.

Mukaan bermuda-shortsit, Crocsit ja tennissukat. Täältä tullaan! Palaan helmikuussa, siihen asti hiljaiseloa. Eli vaellan auringossa, kjäh.

Advertisement

7 thoughts on “Hei me lennetään!

  1. Aino&Anni: Imetyksen kanssa oli vähän niin ja näin. Mennessä ja tullessa oli stuerteilla aika erilainen suhtautuminen asiaan. Eka oli tiukkana, että vauva on kasvot eteenpäin nousussa, toista ei kiinnostanut tippaakaan. Suurimmaksi ongelmaksi nousussa ja laskussa muodostui lopulta matkustamon pimentäminen, jota Typy pelkäsi.

  2. Päivitysilmoitus: ½ « Aikuistumassa

  3. Päivitysilmoitus: Piiloon « Aikuistumassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s