Voihan pieru

Brion Go:t on havaittu toimiviksi kaupungin kaduilla, busseissa, liikkeissä ja kahviloissa. Mahtuvat kapeistakin väleistä ja kääntyvät ketterään. Koska lukeminen kannattaa aina, Typy on käynyt jo kolmeen otteeseen kirjakaupassa ja kerran kirjastossa. Kahviloissakin olemme pari kertaa piipahtaneet. Hyvä on tottua ihmisiin ja ääniin.

Toivottavasti vaunujen pienehköillä etupyörillä selviää talvesta. Tai siis lumesta, jos sellaista on tullakseen. Toisaalta, kuten lähitienoon lastentarvikeliikkeen myyjä kommentoi, jos meidän katua ei ole aurattu, sellaisena päivänä ei tule muutenkaan mieleen ulos lähteä. Asumme nimittäin eräällä keskustaan johtavista pääväylistä.

Ihmisten ilmoilla pyörimisellä on toinenkin funktio: pitää omaa mieltäni eheänä. Typyn vatsavaivat aiheuttavat kitinän ohella suoranaista huutoa ja toisinaan tuntuu, että koko päivä on mennyt syöttäessä ja rauhoitellessa. Siinä kun keikauttaa itsensä ihmisten vilinään edes hetkeksi, tuntee olonsa täyspäiseksi kansalaiseksi. Metsät eivät ole minua varten. Siellä on pimeää ja yksinäistä.

Neuvolasta sain äsken muutamia vinkkejä mahavaivojen taltuttamiseksi. Testataan.

Advertisement

5 thoughts on “Voihan pieru

  1. Tsemppivä mahavaivoihin! Mielenkiintoista muuten, että mä aikanaan Empun kanssa toimin just toisinpäin vastaavassa tilanteessa: mökkiydyin täysin neljän seinän sisään, kun kammoksuin niitä huutokohtauksia julkisilla paikoilla entistäkin enemmän.

  2. Me vaihdettiin Jekovit-merkkiset d-vitskut Deetippoihin ja saman tien loppui mahavaivat. Saattoihan se olla sattumaakin, mutta suosittelen testaamaan jos teillä vielä maha vaivaa.

    Kerroin vaihdosta neuvolantätille, joka uutisen kuultuaan intoutui kehumaan Deetippoja ja sen sisältämää D3-vitamiinia ja samaan syssyyn haukkui Jekovitin (+Devitolin) sekä terveydenhuollon päättäjät, jotka laittavat neuvolat suosittelemaan vauvoille huonosti imeytyviä tuotteina (syynä lääketeollisuudessa pyörivät isot isot rahat…).

  3. elanor: Kiitos, tsemppauksia tosiaan tarvitaan. Itsekin pysyisin varmaan enemmän kotona, jos huutoa kaupungilla tapahtuisi. Vaunut on kuitenkin edelleen ihmeellinen, hiljaisena pitävä laite. Kyllä sitä esim. kahvilassa on aina pieni pelko perseessä, että jos se nyt alkaa… Toisaalta, jos alkaa, pääsen käytännössä kymmenessä minuutissa aina bussilla kotiin.

    Kii.: Tackar. Kiva, että viihdyt.

    ulla: Turvauduttiin viimeisenä keinona pari kertaa vyöhyketerapiaan, vaikka ihan humpuukina pidänkin. Nyt on valoa näkyvissä, johtuu mistä johtuu. Jätettiin sekä Cuplaton että maitohappobakteerit pois – epäilen, että tällä vaikutusta. Saattoivat lopulta vain turhaan sekoittaa pientä mahaa. Jekovit käytössä, mutta voishan tuota seuraavaksi ostaa Deetippoja. Devitolin voisin kai nauttia itse, jos ei olis vaikutus niin voimakas maidon kautta.

  4. Päivitysilmoitus: Reklamoijamuija « Aikuistumassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s