Palautuminen

synnytys+10Enpä tiennyt tällaisen olevan mahdollista: muutaman vuorokauden kuluttua synnytyksestä punnitsin itseni ja olin samassa painossa kuin ennen raskautta. Odotusaikana kiloja kertyi seitsemän ja ne hävisivät saman tien. Typyn posket ovat pyöristyneet selvästi; ei epäilystä, mihin energiat siirtyvät.

Eikä tämä vielä mitään. Vältyin kokonaan raskausarvilta ja mahani on kadonnut jäljettömiin. Kaikki tiukimmatkin farkut sujahtavat vaivatta jalkaan. Ja minä kun luulin, että joskus joulukuussa.

Vatsanahka toki on aiempaa löysempää ja napa näyttää vielä hitusen vieraalta. Mutta jos näkisin itseni ulkopuolisen silmin, en uskoisi tämän tytön reilu viikko sitten synnyttäneen. Olen hämmentynyt. Ja ennen kaikkea, pääsin eroon äitiysvaatteista ja saan shoppailla uutta :) It’s been a while.

Todistusaineistona oheinen kuva, joka otettu tänään.

Advertisement

4 thoughts on “Palautuminen

  1. Onnitelut. Kademieli melkein ottaa valtaansa ;). Mahtavaa, että kroppa palautuu noin ihanasti. Helpottaa oloa ja piristää mieltä. =) ihania ensipäiviä neidin kanssa.

  2. Tackar. Koskapa vaatekaupoille pääsy on vielä rajoitettua (ja vähän turhan jännää), tilasin tänään netistä neuleen ja popot.

    Typy nukkui tänään ekaa kertaa parvekkeella. Kahden tunnin jälkeen nostin sisälle ja nyt neljän tunnin kuluttua alkaa hiljalleen kuulua heräämisen ääniä. Omaa aikaa, jee!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s