Lucky us

Taidamme olla onnekkaita. Remonttimiehet pitävät kiinni sovitusta aikataulusta tekemällä pitkää päivää ja työn jälki on huolellista. Kunhan saavat nykyisen urakan valmiiksi, aion kysellä poikia vielä tapetointihommiin sitten joskus.

Minityyppi on tajunnut pysyä kolossaan riittävän kauan. Edelleen näyttää siltä, että viikonloppuna pääsemme uuteen kotiin. Ensi viikon jos vielä saisin aikaa järjestellä tavaroita paikoilleen, kaikki olisi paremmin kuin hyvin.

Asunnon numero on 13. Epäonni vääräksi todistettu.

Advertisement

3 thoughts on “Lucky us

 1. Hei,

  päädyin lukemaan blogiasi ja huomasin että olitte ostaneet samanlaisen sohvapöydän kuin meidän perheessä oli. MOD ei todella ole lapsiperheen kaluste eikä oikeastaan kenenkään. Meillä pöytä hajosi isolla pamauksella itsekseen keskellä yötä. Eikä hajonnut murusiksi niin kuin ASKOssa luvattiin vaan neljäksi teräväksi palaksi. Voin vaan olla kiitollinen siitä että pieni 1,5-vuotias touhottajamme oli nukkumassa pöydän hajotessa. Suosittelen siis että luovutte pöydästä pikimmiten.

  Yst terv. Satu

 2. Moi ja iso kiitos kommentista. Karkaistuna lasinahan tuo pöytä tosiaan myytiin ja näköjään Asko sitä sivuillaan edelleen sellaisena kauppaa.

  Suvun lasimiehet olivat kyllä sitä mieltä, ettei noin tiukan mutkan tekeminen karkaistuna edes teknisesti onnistu. Asiaa selvitetään vielä jonkun spektrisysteemin avulla (enempää mun ei tarvitsekaan ymmärtää) ja jos tosiaan paljastuu, ettei pöytä ole turvalasia, saa Asko ottaa sen takaisin.

  Melko vastuutonta.

 3. Päivitysilmoitus: Riskienhallintaa « Aikuistumassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s