Seinien muodonmuutos

Kulta lähti työmatkalle sunnuntai-iltana palatakseen huomenna. Ei tullut hyvään väliin tuo reissu: tällä viikolla täytyy tehdä viimeisetkin remonttiin liittyvät päätökset. Vauhdilla pitäisi myös pakata tavaroita muuttolaatikoihin, samaan aikaan väsymys alkaa selvästi painaa enemmän. Elimistö käskee lepäämään;  pää toitottaa, että raada tyttö, raada. Vielä kun on aikaa.

kylppariremontti_4Pojat olivat saaneet eilisen aikana laatoitusurakan jo varsin hyvälle mallille: lähes kaikki seinät ovat valmiit. Oletan, että tämän päivän aikana lattiakin on laatoitettu. Kolme seinää peittyy kiiltävään valkoiseen laattaan (25 x 40), yksi on harmaata täynnä. Harmaata seinää vasten kiinnitetään aikanaan valkoinen, korkeakiiltoinen allaskaappi. Lisäksi seinälle ilmestyy peilikaappi, joten yleisilme kuvaan nähden vielä vaalenee.

kylppariremontti_5Yritin ottaa lähikuvan havainnollistamaan harmaan laatan pintaa, mutta työmaavalaisimen ja keskinkertaisen kameran avulla tulos on mitä on. Pinta on jokseenkin kangasmainen ja se paikoittain pikkiriikkisen kimaltelee valon tullessa oikeasta kulmasta.

Lattialaataksi valikoitui tummanharmaa 10 x 10. Jälkeenpäin mietin, että lattialaatan sävyksi olisi voinut vaaleammankin valita. Pelottaa, että lähes musta lattia saa tilan näyttämään ahtaalta. Ihan kuin se ei juuri sitä olisi. Saumausaineiden sävyt ovat erittäin lähellä kunkin laatan sävyä, sillä saumojen muodostamaa ruudukkoa en suotta halua korostaa.

Advertisement

2 thoughts on “Seinien muodonmuutos

  1. Ei se tummanharmaa välttämättä tilaa pienennä, antaa varmaan kivasti ”ryhtiä” vaaleiden seinien rinnalla. Ja vaalean lattian saumoihin kertyy aika helposti näkyvää likaa.

  2. Onhan meillä nykyisessäkin kylppärissä tummanharmaa lattia ja saumat ovat pysyneet puhtaina vajaan viisi vuotta mitä ovat olleet. Se on ehdottomasti se hyvä puoli, oikeassa olet. Paitsi että vaalea, hiomisesta tullut maalipöly tuntuu niihin hiukan jämähtäneen. Mutta se nyt on omaa tyhmyyttä ja pian seuraavan asukkaan ongelma.

    Meillä on nykyään myös kolme seinää kirkkaan valkoisella laatalla ja yksi seinä keskiharmaa. Ööh, kuulostaako tutulta? Uuden asunnon kylppäristä taitaa tulla lähinnä laadukkaammin toteutettu versio nykyisestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s