Kylppäriremontti, osa 1

Tänä aamuna olin kahdeksalta vastaanottamassa remonttimiehiä, jotka aloittivat urakkansa kuvan mukaisesta lähtötilanteesta. Kyseessä on siis 50-luvun lopulla valmistunut kerrostaloasunto, joka on muuten remontoitu, mutta kylpyhuone on edelleen lähellä alkuperäisilmettään. Lienee melko harvinaista, että edes putkiremontin yhteydessä ei ole laattoihin koskettu. Tänään koetan pitää itseni ja ajatukseni ainakin hetken poissa uudelta asunnolta, sillä tiedän, että massiivisista purkutoimista syntyvä pöly ja möykkä on omiaan nostamaan stressitasoa. Ihan yhtä varmaa on, että viimeistään illalla uteliaisuus voittaa.kylppäriremontti_1

Remontissa haastavinta on tilan vähyys: pinta-alaa on vain 3 m², johon on tarkoitus saada mahtumaan allas, suihkukulma, pönttö sekä pesutorni. Ja kuivauspatteri sekä tietysti vähän säilytystilaakin.  Avaruutta haetaan suurilla valkoisilla laatoilla, joita tulee kolmelle seinälle, sekä riittävällä valaistuksella.

Esittelen valitsemiamme materiaaleja sitä mukaa kun pääsevät paikoilleen. Tarkoitus on myös raportoida remontin  myötä esiin nousevista ongelmista – en edes kuvittele, ettei sellaisiin törmättäisi. Valmista on luvattu perjantaina 18.9., tuohonkin suhtaudun realistisen skeptisesti.

Remontin jälkeen sitten vielä muutto. Typy voisi tulla vasta lokakuun alussa, jooko? Taidan olla harvinaislaatuinen odottaja toivoessani myöhäistä toimitusta.

Advertisement

One thought on “Kylppäriremontti, osa 1

  1. Päivitysilmoitus: Remontin lopputulema « Aikuistumassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s