Meillä menee hyvin

Jaah. Tunnun olevan itse enemmän huolissani painon kehityksestä kuin terveydenhuollon tyypit. Syön kaksi lämmintä ateriaa lähes päivittäin ja voin hyvin. Typy kasvaa normaalisti ja sekä neuvolantädin että lääkärin kommenttina oli, että kaikille ei paljon painoa kerry. Mun elimistö nyt vain toimii näin: painoa on tullut alusta lähtien huikeat 2,6 kiloa ja vihdoinkin olen keikahtanut normaalipainon puolelle.

Lopetan kuitenkin asian miettimisen ja siitä jauhamisen nyt, sillä suurempi ongelma taitaa kansanterveydellisestikin olla odottavien äitien ja siinä sivussa myös syntyvien lasten ylipaino. Samoin lisääntyvä raskausdiabetes, jota mulla ei todellakaan ole. Eikä muutakaan vaivaa.

Tänään tyhjensin työhuoneeni hyllyiltä 15 muuttolaatikollista tavaraa. Saaliina oli kaikenlaisia kymmenen vuoden aikana kertyneitä papereita, joita tiheästi vaihtuneet työntekijät ovat jättäneet jälkeensä. Saapahan seuraajani aloittaa oman urakkansa siistissä työhuoneessa.

Kyllä taas oli koulutuksesta hyötyä.

Advertisement

2 thoughts on “Meillä menee hyvin

  1. Heipä hei,
    Piti jo aikaisemmin kommentoida, että älä huoli siitä painosta. Oikeastaan voit olla tyytyväinen, ettet vielä tuossa vaiheessa ole kerännyt kovin isoa kilomäärää. Mulla ei tullut painoa kahden ensimmäisen kolmanneksen aikana varmaan kolmea kiloa enempää (tosin en kyllä ollut lähelläkään alipainoista lähtötilanteessa :), mutta sitä on ehtinyt kertyä 6-7 kiloa lisää ihan viimeisten puolentoista kuukauden aikana. Äitini, joka on kropaltaan pikkuinen ihminen, keräsi minua odottaessaan valtaisat 3 kiloa KOKO raskausaikana, eikä mulla ollut mitään hätää. Pääasia, että beibe kasvaa!
    Onnea loppuodotukseen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s