Sokerihumalassa

Tänään olin töissä kokonaiset neljä tuntia ja hyvin ehdin tehdä kaikki tälle päivälle varatut työt. Kertoo jotain kiireen asteesta. Tädit lukevat iltapäivälehtiä netistä aikansa kuluksi ja kuitenkin on muka niin paljon hommia, ettei kukaan suostu ottamaan niitä lisää. Nokittelevat toisiaan, jotta kaikilla olisi yhtä kurjaa istua sisätiloissa näillä säillä.

Kypsä kotiutumaan, minäkö?

Aamuinen sokerirasituskoe ei ollut niin paha koettelemus kuin oletin. Ikävää oli jättää aamiainen väliin, mutta glukoosijuoma oli kylmää ja hiilihapollista, maistui lähinnä halvalta light-colalta. Piikityksestä en kuitenkaan opi koskaan pitämään. Nyt kun suonet vuotavat verenohennuslääkityksestä johtuen aiempaa sulavammin, sain painella pistoskohtia kauan ennen kuin hyytyi. Vaan tuleepahan tälle päivälle yhteensä neljä piikitystä ja saan onnittella itseäni reippaudesta.

Meitä oli siellä neljä pallomahaa aamulla samalla asialla ja vaikka näytin lukevan kirjaa (päivän teemaan sopien Fast Food Nation), myönnän kuunnelleeni erästäkin puhelinkeskustelua sivukorvalla. Tytön laskettu aika on kaksi viikkoa jälkeeni ja kertoi painonsa nousseen tähän mennessä jo yhdeksän kiloa. Hui. Huomenna selviävät omat lukemani.

Sairaalareissun jälkeen ehdin olla pari tuntia töissä, kunnes sain puhelun, että asuntoani ollaan tulossa puolen tunnin kuluttua katsomaan. Siispä pikapikaa siivoamaan ympäriinsä levitetyt rojut katseilta piiloon. Onneksi imuroitu oli ja tiskitkin tiskattu. Toivottavasti kyseinen nainen (tai joku muu, ihan sama) haluaa vuokrata asunnon elokuussa. Muuten elokuun vuokra jää omalle vastuulleni, mikä taas on rahan vetämistä vessanpöntöstä. Elokuussa kun työpäiviä on enää kaksi – muutaman yön voin vallan hyvin majoittua muualla.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s