Kotiprojekteja

Koska tarina päättyi lopulta niin, että me veimme sen asunnon jonkun toisen nenän edestä, meillä on pian uusi koti. Jotta huoneet eivät loppuisi kesken, elokuun ajan koteja on itse asiassa kolme. Saamme hallintaoikeuden uuteen asuntoon elokuun alussa, jolloin aloitamme siellä remontin ja punkkaamme vielä vanhassa. Vuokra-asunnossa taas on vuoden määräaikainen vuokrasopimus, josta pääsen eroon vasta elokuun lopussa.

Seuraavana tehtävälistalla on saattaa nykyisen kodin remontit loppuun niin että saamme asunnon myynti-/vuokrauskuntoon ennen kuin remontti pitää aloittaa jo toisaalla. Huh, mutta ihanaa.

Uudessa kodissa on typylle ihan oma huone ja kauniilla sisäpihalla pihakeinun vieressä hiekkalaatikko sekä lasten keinut. Lasitetulle parvekkeelle mahtuvat vaunut ja kylpyhuoneeseen pesutorni. Möhkö-Fatboykin löytänee oman nurkkauksensa. Nykyistä kotia tulee iso ikävä, mutta jossain vaiheessa tämä siirto olisi tullut väistämättä eteen. Uskon täysin, että uudessa kodissa on ihan yhtä hyvä olla ja asua.

Keskustaan on edelleen kävelymatka enkä saa hermoromahdusta lähiössä vauvan kanssa seinien kaatuessa päälle.

Advertisement

4 thoughts on “Kotiprojekteja

  1. ONNEA uudesta kotikolosta! Hieno juttu!

    Vallankin tuo lähiöeristäytymisen välttäminen on _minusta_ erinomaisen hyvä asia. Se nimittäin yllättää monet pienten vauvojen äidit, jotka ovat muuttaneet unelmiensa asuntoon, jossa on oma piha ja kaikki, mutta hankala matka tapaamaan yhtään ketää (paitsi ehkä lähihiekkalaatikon random-mammaa). Ainakin oma pääni olisi hajonnut jo moneen kertaan, ellen asuisi niin hyvien yhteyksien ja etäisyyksien päässä keskustasta ja monista ystävistä.

  2. Samoilla linjoilla ollaan, Tiitu. Tiedän, että monelle olisi kauhistus asua kerrostaloasunnossa pienen vauvan kanssa – ilman omaa pihaa. Saunaakaan emme kaipaa neliöitä viemään, kummallisia tyyppejä.

    Juuri eilen kävelimme tutkailemassa uusia kulmiamme ja huomasimme, että ihan vieressä on mm. posti, leipomo, josta voi lauantaiaamuna hakea tuoreita sämpylöitä, apteekki ja 6.30 – 23 avoinna oleva ruokakauppa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s