Intuitiolla

Taas on eräs asunto 50-luvun talosta kyttäyksen alla. Vaikka tiedän, että nykyinen kotimme varmasti menettelee vauvankin kanssa, ajatus siitä, että saisimme rutkasti lisää tilaa ennen kuin jengimme kasvaa, houkuttelee. Paljon.

Haaveilun kohteena on tällä kertaa varsin tehokkaat 4h+k+p. Huoneita siis sama määrä kuin aiemmin harkitsemassamme, mutta neliöitä sellaiset 30 vähemmän. 50-luvun funktionalismi miellyttää, se lienee tullut teillekin selväksi. Talon ympäristö on edellistä kohdetta viihtyisämpi, ympärillä on kauniita puistoja, kuitenkin myös palveluita. Keskusta on kävelyetäisyydellä ja liikenneyhteydet erinomaiset. Nykyinen asunto, jonka saatamme jättää vuokralle, sijaitsee samoilla kulmilla.

Kylpyhuone on lähes alkuperäisasussaan, joten sen voisi huoletta räjäyttää ja tehdä mieleisekseen. Muuten ei kuvien perusteella suuria remonttitarpeita ole. Keittiö on kaunis ja koko asunto valmiiksi meidän näköisemme. Myös taloyhtiön isot remontit on tehty ja pyynti varsin kohtuullinen. Liian hyvää ollakseen totta?

Asunnossa on ensimmäinen näyttö maanantaina. Yritimme saada näyttöä jo täksi illaksi ja olisi lopulta onnistunutkin, mutta itse en olisi enää ehtinyt toiselta puolelta maata paikan päälle. Kulta ajelee parhaillaan tännepäin ja saa siis mennä maanantaina yksinään arvostelemaan asuntoa myös kuvien ulkopuolelta. Laitan toki listan mukaan kaikista pikkuseikoista, joihin täytyy muistaa kiinnittää huomiota :)

Onneksi makumme on useimmiten hyvinkin yhtenevä ja luotan Kullan mielipiteeseen näissä asioissa. Melkein tuntuu, että jos asunto saa hänen hyväksyntänsä, voisimme tehdä tarjouksen ilman että käyn henkilökohtaisesti availemassa keittiönkaappeja ja mittailemassa hissin oviaukon leveyttä. Hullua kenties, mutta mulla on nyt hyvä fiilis asiasta.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s