Uudet seinät

Asuntokuume nostelee kovasti päätään. Tarkistan päivittäin, josko joku ystävällinen sielu olisi laittanut meidän unelmakämppämme myyntiin. Vaan eipä tässä kiire ole; ensin pitäisi tehdä nykyisen asunnon loput remontit pois alta ja käydä pankeissa neuvottelemassa. Ja tavallaanhan me asutaan jo unelmakämpässämme, joten vanhasta ei ole hätä pois.

Haaveilen tyylillä remontoidusta kolmiosta tai neliöstä. Tai vaihtoehtoisesti täysin remontoitavasta, johon saisi laittaa kaikki pinnat juuri sellaisiksi kuin haluaa. Siis remonttimies.

Eilen silmiini osui uudelleen asunto, jota olen katsellut jo aiemmin. Täysin remontoitu 4h+k+p keskustassa, yli sata neliötä. Muuten kivasti rempattu, mutta joka huoneessa yksi seinä tapetoitu rumalla tapetilla. Mitä teinkään? Aloin metsästää seinille sopivampia kuoseja Tapettitalon sivuilta. Asunto on 50-luvun talossa ja jotta tapetit sopisivat talon henkeen, selailin mieluisia vaihtoehtoja saman vuosikymmenen malleista. Alla muutama, joita voisin kuvitella kotiimme. Ai miten niin tykkään harmaasta?

tapetit

Tapettimallit vasemmalta oikealla: Jukka Pellinen, Bownet; Erik Bruun, Linneus sekä Annikki ja Ilmari Tapiovaara, 2+3

Kuvat: Tapettitalo

Advertisement

2 thoughts on “Uudet seinät

  1. Päivitysilmoitus: Intuitiolla « Aikuistumassa

  2. Päivitysilmoitus: Väriterapiaa « Aikuistumassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s