New York, New York

Tammikuun alussa päätimme Kullan kanssa, että on aika toteuttaa eräs pitkään mielissä pyörinyt haave. Varasimme pääsiäiseksi miniloman New Yorkiin, missä kumpikaan ei vielä ole käynyt. Voi vain ihmetellä, miten näin on päässyt käymään, mutta nyt me mennään. Kun ainoa vierailu USA:n maaperällä on molemmilla tähän mennessä Texasissa, mielikuva maasta, sen kansasta ja tulevaisuudesta on synkähkö. Toivottavasti korjaantuu. Yhtenä kimmokkeena matkan varaamiselle toimi se, että vielä ehtii ennen kuin on lapsellinen.

Kas kun tuli tässä yllättäen muutakin odotettavaa, reissun fiilistely on jäänyt taka-alalle. Mutta ihan älyttömän hienoa silti. Onneksi sain myös lääkärin hyväksynnän lentelylle kun on tuo piikittely veritulppaa ehkäisemässä. Todellakin myös oletan ja toivon, että vointi on tuolloin, vajaan kahden kuukauden kuluttua, parempi. Sillä nyt ei jaksais yhtään. Muuta kuin nukkua. Töissä ja kotona. Kun saan kaivauduttua pois täältä kuvotuksen ja väsymyksen harmaudesta, alan suunnitella matkaa. Olemme perillä vain neljä päivää, joten pitää miettiä etukäteen, mitä oikein haluaakaan nähdä ja tehdä. Time Out toimikoon taas inspiraation lähteenä, kuten monilla aiemmilla reissuillamme.

Vinkkejä New Yorkin salattuihin aarteisiin?

Advertisement

3 thoughts on “New York, New York

 1. mekin väläyteltiin mielissämme pääsiäisenä NY:n matkaa, mutta tultiin siihen tulokseen, että tänä vuonna on rahoille muutakin menoreikää (=häät ja kesän lomareissu), joten päätimme jättää reissun toiseen hetkeen. Ei kait se kaupunki sieltä mihinkään karkaa… kuka ties vaikka häämatka osuisi sinne…?

  Mitä näkyi ultrassa?

 2. Mukavaa reissusuunnittelua!

  Tuo on yksi suosikkikaupungeistamme! Ollaan reissattu sinne kaksin ja viimeksi jouluna lapsen kera. Ollaan tykätty momasta, hengailusta keskuspuistossa (lapsen kanssa keskuspuiston eläintarha on hitti), lauttamatkasta hmm. nyt en muista mille saarelle, maisemina anyway vapauden patsas sekä Manhattanin tornitalot, …ja monesta muusta! Sieltä löytyy menoa moneen makuun! Ja herkullista ruokaa, nam.

  Minuakin kiinnostaa – mitä ultrassa näkyi?

 3. Kiitos kommenteista! Mua vaivaa melkoinen uupumus, joten blogikin on jäänyt hunningolle. Nukkuisin varmaan vuorokauden ympäri, jos ei välillä tarvitsisi raahautua töihin.

  Ultrassa näkyi tuolloin juuri se, mitä pitikin: 12-millinen tyyppi, ruskuaispussi ja syke. Nythän pitäis mittaa olla jo tuplasti enemmän. Huomenna eka neuvolalääkäri, koetan jaksaa jotain raportoida.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s