Energiasyöppö

Näen jo huomenna, millainen loinen mun energioita varastelee. Nälkä ja väsymys vaivaavat, olo on kuin laiskamadoista pahimmalla. Aikamoista haukottelua ja silmien lurpsahtelua päivät pitkät. Olis niin paljon helpompaa olla töissä kun vois sanoa suoraan, miksei oikein mitään jaksa.

Halusivat ultrata jo nyt, jotta raskauden kesto tarkentuu. Käy mulle. Toivottavasti löytyy ihan kiltin näköinen tyyppi, vaikka 13. päivä perjantai onkin.

Advertisement

2 thoughts on “Energiasyöppö

 1. Meillä kanssa ultrataan huomenna. Kyllä tuo 13. päivä ja perjantai tuntuu tuovan jonkinlaista ekstrajännitystä mukaan. Hyviä kuvia tuostakin huolimatta!

 2. Hei!

  Ylläpidämme terveysportaalia osoitteessa http://www.terveyskeskus.fi . Haemme jatkuvasti Internetistä hyviä blogeja, joita haluamme suositella lukijoillemme. Blogit esitetään aiheen mukaisina linkkilistoina.
  Haluaisimme nyt lisätä palveluumme linkin sinun blogiisi. Blogiasi ei ole vielä laitettu esille, joten voisitko laittaa viestiä palvelumme Webmasterille, jos haluat että linkki blogiisi julkistetaan sivustollamme.

  Löydät em. osoitteesta Palaute-linkin, jonka kautta voit lähettää vastauksesi Webmasterillemme.

  Terveisin
  Terveyskeskus.fi:n Webmaster

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s