Realismi ohoi

Sain viime viikolla postissa sen vihreän mekon, jonka ajattelin näyttävän tosi kivalta mun päällä. Kun aikaisemmin mutisin, ettei hinta ole varsinaisesti halpa, niin nehän olivat menneet tiputtamaan siitä 60 % pois. Tämän jälkeen en enää hallinnut tilausta näpylöiviä sormiani. Ja miltä se näyttääkään livenä? Ihan tosi hyvältä. Väri on intensiivisemmän vihreä kuin kuvassa pysyen kuitenkin tyylikkyyden rajoissa, ja mekko istuu loistavasti.

Mitä tehdä? Nythän näyttää siltä, etten voi pukea sitä päälleni yksiinkään juhliin ennen kuin ehkä 2010. Jos sittenkään. Sivuhuomautuksena mainittakoon, että oon saanut kutsun kaksiin häihin 8. raskauskuukaudella. Pienoisia pukeutumishaasteita edessä siis. Mistäs sen tietää, palautuuko vartalo enää lähellekään sitä mitä se nyt on. Ensin ajattelin, että olipas huono tuuri. Kunnes tajusin, että olipas ihan mielettömän hyvä tuuri. Ensinnäkin oon raskaana ja toisekseen mulla on hieno mekko, joka saa raskauden jälkeen toimia kimmokkeena mittoihin palautumisessa.

Nyt varmaan kaikki synnyttäneet naureskelee siellä, että mitähän tyttörukka luulee. Mutta toivon, että kun ei aiemmin ole ollut minkäänlaista taipumusta lihoa, pikemminkin päinvastoin, raskausaika ei tee mittavaa poikkeusta asiaan. Varsinkin kun on Kullan kanssa sovittu, että siinä vaiheessa kun musta tulee ulkonäkönsä unohtanut, elähtänyt nainen, joka uhraa itsensä äitiydelle, Kulta saa ottaa ja lähteä heti niin halutessaan.

Jottei pinnallisuus unohtuisi, kerronpa vielä tämän. Musta melkein tuli TV-tähti. Viime kesänä Flow’ssa mut bongattiin erääseen mainosmalleja välittävään firmaan. Lupasivat ottaa yhteyttä, jos tulee sopivia hommia. Nyt mua olis kaivattu TV-mainokseen, kuulemma ihan päärooliin. Kiinnostuksensa loppui kuitenkin lyhyeen kun kerroin, missä metsässä nykyään elelen. Totta puhuen oisin varmaan jähmettynyt kameran eteen typerä virne naamallani heti koekuvausten alussa, mutta mikäs jossittelua hauskempaa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s