Kun ei kokemustakaan ole

Hämmennystä hälventääkseni turvaudun faktoihin. Ne kertovat minulle mm., että jos tosiaan raskaana olen, (mahdollisen tulevan) sikiön selviytymismahdollisuus loppuraskauteen on tällä hetkellä 73 %.

Ja että jos siellä joku solumöykky luuraa, sen sydän alkaa sykkiä jo ensi viikolla. Käsittämätöntä.

Tiedot täältä ja täältä.

Advertisement

4 thoughts on “Kun ei kokemustakaan ole

  1. Hui, olen mukana jännityksessäsi! Myös hyvin omakohtaisesti – itse sain plussan tikkuun viime viikolla! Eli hyvin alussa ollaan. Kroppa oireilee joka päivä eri oirein, mutta eniten taitaa päässä viirata tällä hetkellä… Valtavaa onnea, epäuskoa, pelkoa ja jännitystä. Enkä edes uskalla kovin monille näistä ajatuksistani puhua, vaikka tämä raskaus onkin suurinpiirtein ainoa ajatus päässäni nykyisin.

    ps. käsittääkseni heikkokin viiva on merkki raskaudesta, ts. kyllä se totta on. Onnea!

  2. Kiitos molemmille!

    ulla: Ihan loistavaa, että mulla on täällä virtuaalinen mukanajännääjä! Itsekään en asiasta meinaa vielä hetkeen kellekään puhua. Mulla noi oireet rajoittuu mahan turvotukseen ja pieniin nipistelyihin. Ja ehkä vähän tavallista useammin ramppaan vessassa. Ehkä. Toisaalta läsnä on epäily siitä, että tää on taas joku rakentamani illuusio vain.

    Muistelisin sun todenneen joskus, että meidän elämissä on hämmästyttävän paljon yhteisiä tekijöitä. Yksi lisää. Kommentoihan ahkeraan, niin tiedän, mitä on tulossa :)

    nuuti: No juu. Juurihan vasta olin sitä mieltä, etten aiheesta jaksa jauhaa yhtään. Kun ei aina jaksa pettyä, on parempi olla ajattelematta. Mutta nyt on vaikea vältellä. Toivottavasti ei syö lukijoita kun haaveista siirrytään toteutuksen puolelle ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s