Tikusta asiaa

Tässä kuussa en ole juurikaan raskausasioita päässäni pyöritellyt. Jotenkin on ollut sellainen olo, etten enää jaksa innostua asiasta viime kuun ison pettymyksen jälkeen. Ajatukset ovat menneet sitä rataa, että katsotaan ihan rauhassa. Ja kun vuosi on täynnä, hakeudutaan lääkäriin kysymään, missä vika.

Tänään töistä tullessani tein pikalaskelman, että tässä kuussa ajoitus olisi osunut oikeaan vain jos kierto olisi keskivertoa lyhyempi. Ja jos näin, näinä päivinä pitäisi vuodon jo alkaa. Päätin testata, jotta voin taas unohtaa asian kuukaudeksi.

Olin käynyt vessassa juuri töistä lähtiessäni, joten kotona piti oikein yrittää. Tosi hölmö olo: mitähän tässä taas luulen saavuttavani. Hiljalleen tikkuun piirtyi kuitenkin viiva. Haalea, mutta viiva.

Vielä en oikein osaa/uskalla iloita. Tää on ihan hullua. Kenties sitten viikonloppuna kun teemme uuden testin yhdessä Kullan kanssa. Jos saisi vaikka toisen todisteen asiasta (mieluusti vahvemman). Soitin uutisen Kullalle, joka sanoi juhlistavansa sitä hotellihuoneen minibaarista löytyvällä skumppapullolla. Itse kävin pitkällä lenkillä. Kuntokuuri jatkuu ja oon ihan kuin ei mitään.

Kuitenkin, tänään on suuri päivä. Meidän ja Obaman.

Advertisement

4 thoughts on “Tikusta asiaa

  1. Kiitos ihan hurrrjasti kaikille! Yllättävän lunkisti oon sitten kuitenkin pystynyt suhtautumaan. Siis toki oon asiaa koko illan miettinyt, mutta ihan rau-has-sa. Ja jaksan uskoa, että tästä vielä hyvä tulee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s