Mitä he tahtoo ja mitä heille annetaan

Lueskelin viime viikonloppuna läpi vanhoja kirjoituksiani. Osittain tutkailin niitä siinä mielessä, kuinka paljon täällä onkaan tullut itsestään paljastettua. Tosiasiahan on, että täällä varmasti vierailee myös tuttuja. Pieni maailma, tiedättehän te. Pysyn edelleen kannassani, että se on ihan ok: ne, jotka mut juttujeni perusteella tunnistavat, tuskin täältä ihan kasoittain uusia faktoja myöskään löytävät. Toivon kyllä, että ilmoittaudutte, jotta homma on tasapuolista.

Osittain taas lueskelin höpinöitäni siksi, että saisin itsekin taas otteen blogin aihepiiristä. Yllätyin, kuinka paljon tekstiä olen viime aikoina suoltanut aiheesta raskaushaaveet. Ihan hämmästyin, kuinka yksipuolisen kuvan täältä minusta ehkä saakaan. En mieti asiaa (liian) usein eikä siitä ole mulle muodostunut ongelmaa tai millään tapaa ahdistavaa tekijää elämässäni (vielä). Tuli mieleen, että pitäisi varmaan rajoittaa tässä aihepiirissä seikkailua, etten sentään ala lietsomaan itseäni noilla teksteillä.

No mutta, miten kävikään: tehän haluatte lukea juuri kyseisestä aiheesta. Ehkäpä näiden kahden asian yhteissumma selittää sen, miksi kävijämäärät ovat tässä kuussa olleet suurempia kuin koskaan aiemmin. Vastauksia kyselyyn annettiin lähes 70 kpl, mikä on ihan hurjasti. Tätä menoa koukutun itse omaan blogiini kun olette noin ihanan aktiivisia. Tosin kysely antoi mahdollisuuden valita useammankin vaihtoehdon. Mutta jos kaikki olisivat täpänneet vaikka kolme merkkiä, vastaajia olisi silti ollut yli 20, mikä on sekin enemmän kuin osasin odottaa.

Tulokset ovat tiivistettynä seuraavat:

kyselyn tulokset

Jossain kohtaa kävi mielessä sellainenkin ajatus, että mitäs jos suurin osa haluaa, että kirjoittaisin jatkossa jostain ihan muusta. Että pitääkö mennä ja laittaa blogin ovi säppiin.

Kiitos kaikille vastauksista! Otan ne huomioon – oman pääni pitäen. Kommenteissa oltiin kovin lempeitä myös; kukaan ei uskaltanut älähtää juttujen tasosta tai aihepiireistä. Näin ollen jatkossakin luvassa sitä sun tätä. Onneksi joku puolusti sisustusjuttujakin: on mulle rakas aihe, mutta jäänyt aiemmin vähemmälle täällä.

Lisäilen myöhemmin, jos huomaan jotain oleellista jääneen. Nyt väsyttää liikaa, ajatus jumissa. Hyvää yötä hanit.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s